[]

borsa tavsiye

ey romalılar
bu süreçte çok arkadaşım borsaya girdi ve hiç bilmedikleri kağıtları almaya başladı yatırım olarak.(tabi araştırdılar biraz)

iki sorum var

1-neden herkes bu kadar borsaya yöneliyor? yönelmesi mantıklı mı?


2-hangi kağıtları tavsiye ediyorsunuz? arkadaşlarım bazı turizm şirketleri, torunlar, aksen enerji, şişecama girmişler. sorarsınız diye ekledim.

sizin önerileriniz nedir?ben de acaba girsem mi diye düşünüyorum çevre baskısı beni de ayarttı )

 
1-çünkü borsa düştü ve özellikle de turizm şirketleri aşırı düştü ve bu bir alım fırsatı. elbet şu seviyeden daha da yükselecek bir iki ay içinde toparlanma başlayınca. yani evet çok mantıklı.


  • biseysorucam  (30.03.20 01:22:55 ~ 01:24:15) 
en bu işten anlamayan adamın bile borsaya mı yatırayım altına mı yatırayım diye sormaya araştırmaya başladığı bir dönemdeyiz. şahsi tavsiyem: beynin bedava bir şey olduğunu düşünenlere aldırmayın, beyin bedava bir şey değildir. bu cümleden ne çıkarırsanız o..

bir iki ay içinde toparlanacak diyen adam geleceği görüyor olmalı, başka bir ihtimal daha var ama..
  • nabrukk  (30.03.20 02:39:39 ~ 02:43:10) 
borsa'da kazanmanızın imkanı yok.
içeriden bilgi alıp işlem yapan ve bundan ceza alan bir adamla tanıştım. o bile kazanamadıysa senin kazanmana imkan yok.

  • ozdek  (30.03.20 03:03:20) 
Yenisin, şu karışık dönemde bulaşma. Sadece eğer olur da 82 80 bin seviyesine gelirse çok ucuzlamış olanları alırsın kendi fikrince. Şu sıralar takip et işte, kim ne fiyatta, hangisinde gelecek olur, hangisi çok ucuzlamış ama sağlam hisse sağlam şirket gibi.. uzun bir süreç, asla tüm paranla girme. Şakası yok borsanın “bazen”.


  • patos64  (30.03.20 08:17:51) 
Borsada bilmeyen adamda kazanır ama anca şöyle kazanır, tüm hisseler uçuşa geçer aldığı hisse çok batık değilse o da kazanır. 80k dan 120k ya gidişte öyle oldu. Ancak normal dönemde veya çalkantılı dönemde zor kazanır.


  • Topalordek  (30.03.20 09:08:14) 
Borsa neden düştü ve hala düşüyor diye düşünmeyenler giriyor.
Merkez Bankası karşılıksız para basacak mı? Ne kadar basacak, Bu durum enflasyonu ne kadar etkileyecek? Corona krizi sonrası ekonomi ne kadar daralacak, bu daralma hangi sektörleri ne kadar vuracak, daralma hangi şirketlerin batmasına neden olacak? Zaten sığ olup düşmeyle iyice sığlaşan borsamız global spekülatörleri ne kadar iştahlandıracak sorularının cevaplarını düşünmeden borsaya girmek hiç akıllıca değil.

  • Mirket  (30.03.20 10:21:07) 
borsadan al satla zor para kazanırsın uzun vadeli yatırım ve özellikle temettü veren kağıtları almanı tavsiye ederim. senet aldım 2 ay sonra satıcam o paraya ihtiyacım var diyorsan hiç bulaşma. 3-5 yıl içinde çok iyi para getiren kağıtlar oldu olacaktır da. elinde telefon kahvaltıda misafirlikte hatta wc de bile şu ne kadar çıkmış bu ne kadar inmiş diye bakacaksan hiç girme bu işlere.


  • monkey  (30.03.20 13:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.