[]

Leyla ile Mecnun izleyeyim diyorum

Vakit kaybı olmaz değil mi bahsedildiği kadar efsane mi? 10 üzerinden kaç verirsiniz?




 
İlk bölümler güzel değil 10. Bölümden sonra ilk leylanın ölmesine kadar olan bölümler iyi


  • yeliz adeley  (29.03.20 22:54:20) 
5. Bölüm dahil güzel oluyor düzeltme


  • yeliz adeley  (29.03.20 22:55:09) 
İzle izle güzel. Ama asıl cevabım @yeliz adlı kullanıcıya. arkadaş spoiler vermek nedir ya!


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (29.03.20 22:59:46) 
Üsküdara giderken i de izle absürt komedi seversen.
Leyla ile mecnun fikri daha ortada yokken Üsküdara Giderkeninin pilot filmi çekilmişti. Ama 13 bölüm sürdü. O yüzden önden bunu izleyip karar verebilirsin.

Ahmet kuralı falan sevmem zaten kendi dizileriyle alakası yok bu dizinin. Çünkü yazarları o e ekipten değil heralde.
Övesim geldi :)
  • coca cola  (29.03.20 23:22:04) 
Ben belli aralıklarla mutfakta işim oldukça izliyorum. Defalarca daha izleyeceğim. Çok seviyorum. Tek handikapı belki de dönemin gündem olan olaylarına yapılan göndermeleri bugün anlayamamak olabilir. Ben o dönem de izlediğim için neden bahsettiklerini anlıyorum tabi ama her koşulda izlemeye değer. İlk bölümler karakterler tam oturmadığı için sıkıcı fakat sonrası yağ gibi akıyor.


  • chatrefhill  (30.03.20 00:45:55) 
ilk bölümü bitirdim gayet keyifliydi. bu arada @yeliz adeley, çok şeysin.


  • lionel andres  (30.03.20 00:48:59) 
Cost effective bulmuyorum çok uzun bir dizi.


  • owaki  (30.03.20 02:08:42) 
Bitirmiş biri olarak söylüyorum o dizi değil hayatın gerçekleri emin ol izledikce anlarsın bide izleyeceksen

kuzey güney
behzat ç izle
  • Efespilsen  (10.04.20 18:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.