[]

Multivitaminler

Malum corona belası var en büyük kozumuz YAKALANMAMAK onun için de bağışıklığı güçlendirmek gerek. Bu yüzden vitamin arayışına girdim. Bir kısım multivitamin öneriyor bir kısım c vitamini ama karar veremedim. Çok markada var. Pharmaton-Supradyn-Solgar veya başka hangisini önerirsiniz?




 
Çok markanın yüksek fiyatlı bir çok ürünü var, ama benim iki tavsiyem:
1. Bemiks-C tablet: C ve B vitaminlerini içeren çok ucuz bir alternatif (30 tablet 14 tl)
Yanına Devit-3 damla (şişesi 9.80 tl - günde 6 damla ağızdan yeterli olur koruyucu olarak)
Çinko kullanmak da faydalı bu dönemde, eczanenizden tabletlerini alabilirsiniz (Magnezinc ve Berazinc uygun fiyatlı olanlar)

2. Rossmann'ın bu multivitamini de tek başına çok iyi, çinkosu falan da var içinde:
www.rossmann.com.tr
  • anthemis nobilis  (29.03.20 21:28:15) 
ben pharmaton + d vitamini aldım. çalıştığım şirket solgar c vitamini vermişti. pharmaton multivitamin, bir gün bundan alıyorum bir gün d+c bir gün boş


  • dog day afternoon  (29.03.20 21:57:04) 
Redoxon + imuneks kullanıyorum


  • damla sakızlı dondurma  (29.03.20 22:03:29) 
maksat ortalık karışsın, ben de solgar kullanıyorum.

hepsi aynı bence aşağı yukarı :)
  • passion rules the game  (29.03.20 22:07:34) 
çinko ve c kullanıyorum.
propolis, d vitamini ve kara mürver özü de aldım ama şimdilik içmiyorum.

multiler böbreği yorar diye almadım.
  • jimjim  (29.03.20 22:12:30 ~ 22:12:57) 
O kadar para verme bence polivit var çocuk vitamini ucuzdu baya işe yarıyor


  • yeliz adeley  (29.03.20 22:52:45) 
Bu aldığınız multivitaminler hiçbir işe yaramıyor. Kamyonla para verdiğinizle kalıyorsunuz. C vitamini takviyesi almanın da sağlıklı bireylerde bir faydası yok. Hastaysanız alabilirsiniz.


  • kakaolu kremali biskuvi  (29.03.20 23:34:29) 
Eğer kan testi yaptırdıysanız ve bir eksiklik tespit edildiyse doktorun reçeteyle yazdığı ilacı kullanabilirsiniz.
Bende mesela demir ve d vitamini eksikliği vardı ve onları kullanıyorum sadece.

Onun dışında bir eksiklik yoksa ve dışarıdan takviye kullanıyorsanız karaciğerinizde hasar vermekten başka bir işe yaramazlar. C vitamini içeren meyve, sebze yerseniz daha iyi olur.
  • chitosan  (29.03.20 23:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.