[]

Ele kizgin yag dokulmesi

Cogunlukla avuc icime parmaklarima geldi. Acil ilac verdi ama acisi cok fazla. Aci ve tedavi icin onerilere acigim




 
acil servis ilaç verdiyse yapacak başka bir şey yok. doktor ne dediyse o. başka tedavi aramak geçmeyen izlerle sonuçlanıyor, ayağımı yakmıştım kendimden biliyorum.
geçmiş olsun.

  • tururo  (29.03.20 17:32:50) 
ilaçla birlikte kullanmanızı önermiyorum ama bana yanık için silverdin vermişlerdi baya rahatlatmıştı. belki doktora danışabilirsiniz tekrar.


  • imnotsureabout  (29.03.20 17:37:46) 
Acil size ne verdi anestol merhem vardi galiba ağrı kesen ve silverdin veriyorlardi. Daha önce ben gittiğimde bana ikisini vermişlerdi.

Geçenlerde sicak su torbasina su koyarken kettledan elime kaynar su döküldü. Bu şartlarda acile gitmek istemedim. Evde fito krem vardi onu sürdüm. Ertesi gün şu tarifi buldum. Aciyi hafifletiyor gibi geldi bana. Benimki küçük bir alandi. Sorumluluğu size birakarak tarifin linkini veriyorum. Bir de surekli soğuk kompres yaptim ilk olduğunda.

eksisozluk.com

Geçmiş olsun.
  • hair freak  (29.03.20 17:41:01) 
medacasol

bulabilirseniz kantaron yağı (ama sarı olanı iyi geliyor sanırım)
  • jimjim  (29.03.20 17:41:13) 
silverdin ve anestolü birbirine karıştırıp sürersen işe yarar


  • biseysorucam  (29.03.20 19:09:53) 
Limon sıkma sakın. Sıcak su yanığıyla kızgın yağ yanığı farklı şeyler. Limon suyu dediğin şey asittir. Yanık ciltte vücudun bağışıklık sistemi o kısımdan zayıflar. Genel olarak yanık durumlarında buz uygulanabilir ama buzla doğrudan temas etmemeli. Bir buzdolabı poşetinin içine koyduğun buz işe yarayabilir.


  • silah taciri  (29.03.20 19:37:15) 
Yanık tedavisi için dermatoloji Aluminyum subasetat çözeltisi içeren bir merhem karışımı yazıyor. Hazırlayan eczane bulursanız alın, Silverdin'den daha etkilidir. İyileşmeye başladıktan sonra, iz kalmaması için domuz yağı bulursanız sürün hiç iz kalmaz.


  • anthemis nobilis  (29.03.20 21:15:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.