[]

Migros Sanalmarket sipariş verememe hakkında

yaptığım sipariş listesi sonrası bana "Önümüzdeki 4 gün için seçtiğiniz mahalleye teslimatımız bulunmamaktadır." mesajı doğrultusunda işlemi tamamlamama izin vermiyor. Yani 5-6 gün sonrasını seçemiyorsun, bunun günlük bir kotası mı var acaba? hangi saatlerde sisteme girip siparişi tamamlamak gerekiyor? Mağazadan teslimat opsiyonu gelmiş, benim bölgemde yok o da işe yaramıyor. Diğer bir saçmalık zaten ben mağazaya gideceksem sistemdeki ürünlerin çoğuna reel olarak ulaşıp orada da alışverişimi yapabilirim, yani mağazadan teslimatın tek avantajı korona sebebiyle mağaza içinde 15-20 dakika dolanma sıkıntısından kurtarmak mı?




 
5-6 gün sonrası zaten hiç seçilmiyordu eskiden beri; tabii boyle yogun da olmuyordu. Genelde gece yarısı gibi bizim bölgede alışveriş saatleri açılıyor. Sepeti hazırlayıp sonrasında gün içinde kontrol ederek denk gelebilirsiniz; bölgeden bölgeye değişiyor sanırım.

Mağazadan teslim de vakit kaybını minimalıze etmek için. Şu an için değil ama normal zamanda bir gece önce sipariş hazırlatıp ertesi gün işten sonra hazır paketleri almak gayet verimli olabilir.
  • fraise  (29.03.20 17:20:54 ~ 17:22:50) 
daha önce sorulan benzer sorularda gece 12de açıldığı söylenmişti.


  • inheritance  (29.03.20 17:21:18) 
Ne yazıkki bir haftadan fazladır bu sistemleri böyle. Aynı durum getir, iste gelsin, carrefour, çağrı gibi marketlerin internet siparişleri için de geçerli. Mesela carrefour'da sipariş için en erken cuma günü teslim ediyor.

Gece 00.00 olduğuda yeni sipariş günü açılıyor. Sepetinizi hazırlayın. Gece 00.00 da sipariş verin. Birde sabah saatlerinde siparişi isteyin. Öğlen ve akşam için stoklar kalmıyor :(

Yemeksepeti, migros hemen ve getir in aynı gün yaklaşık yarım saat içersinde teslimat süresi alışverişiniz acilse bunlara bakabilirsiniz.
  • GoodMorningTeacher  (29.03.20 17:25:57) 
Gece 00 bilgisi benim aradığım, teşekkürler cevaplar için. Biletixin bazı performanslar için 1-2 dakikada biletleri tüketmesi gibi olmaz umarım bu sipariş olayı da.


  • candanag  (29.03.20 17:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.