[]

Dil kurslarının durumu

Dil kurslarının durumu nasıl şu anda, kursu dondurma hakkı tanıyorlar mı yoksa dersler online mı yapılıyor? Bizim kurs erteleme olmaz online yapılacak diyor gerekçesi de bütün kurslarda durum böyleymiş.




 
şu an bir belirsizlik hakim.
londra'dan bildiriyorum buradaki kurslar bile dondurmadı. online yapacağız dediler geçtiler ama online da yapamıyorlar. kurs materyallerini gönderip çalışın bunlara sorunuz olursa gönderin diyorlar.

nedeni ise öğretmenlerin de evde olması. açıkçası şu an kimse takmıyor durumu ama bence durum ciddi. iade yapmayacaklarını öngörebiliyorum ama böyle mi olmalı bilmiyorum.

kurslarda çalışanlar da insan yani onların maaşlarını alabilmeleri de sizin sayenizde oluyor. para iadesi veya dondurma olduğunda nasıl olacak vs..

gerçekten tüm kurslarda durum böyle. dünyada bile..
  • ozdek  (29.03.20 13:58:10) 
Fransız kültür online eğitim ya da dondurma olarak seçenek sundu.


  • signore  (29.03.20 14:05:19) 
Cok bilindik bir kursa gidiyorum. kayıt dondurma ve online izleme seçeneği var.iptal etmek de isteyebilirsin ama iptal edince ciddi bir para talep ediyorlar. Iptal etme parası, katıldığın derslerin parası kitap parası net parası derken zaten 1.5k oluyor zaten kurs da 2.5k. Açıkçası köy kurnazlığı yapıyorlar ama ne diyebilirsin işte. Koronanin cezasını müşteriye kesersen . Gün gelir müşteri de sana gerekeni yapar.


  • opitseri  (29.03.20 14:37:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.