[]

IP Adresiniz Belirlendi Uyarısı

Merhaba, kardeşimin bilgisayarında ''Ip Adresiniz belirlendi bu siz ve korsan yazılımlar için zararlı vs'' gibi bi yazı çıkmış. Bu uyarıyı ile daha önce kaşılaşan ya da ne olduğu konusunda fikir sahibi olan var mıdır? İlk etapta kredi kartını e-ticarete kapattık, biraz google ladım ama bişey bulamadım. Nedir siz ce bu ? ne yapmak gerekir?




 
Antivirüs programı uyarısı mı? Paket satmak için bu şekilde korkutuyorlar genelde.


  • the coon  (28.03.20 05:13:53) 
Olabilir bak doğru söylüyorsunuz ama eğer böyle bişey var ise bu çok kötü bir pazarlama yöntemi, valla kardeşim de tam bir teknoloji özürlü bakalım nasıl halledeceğiz,
Not: farklı şehirlerdeyiz.

  • paramolacak  (28.03.20 05:33:37) 
Bazı torrennt sitelerinde de çıkar bu uyarı VPN uygulaması satmak için.


  • ganosh  (28.03.20 05:33:41) 
Klasik işlerini hallettiği bir bilgisayar bu torrent'in t sini bilmez :)


  • paramolacak  (28.03.20 05:37:46) 
Bilgisayardan değil de girdiği bir web sayfasından çıkmıştır o, sağ alttan. Tamamen sahtekarca pazarlama yöntemleri.

Kardeşiniz bilgisayara virüs programı kursun ve çok fazla kafaya takmasın.

Avira var mesela, hem ücretsiz hem de başarılı; www.avira.com ücretsiz olan seçenek 10 yıldan fazladır bana yetiyor.
  • John Bloor  (28.03.20 07:43:24) 
IP adresi dediğimiz şeyi internette ziyaret ettiğimiz her site görebilir zaten. Bu korkulacak bir şey değil. İçiniz rahat edecekse modemi kapatıp açın değişir.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (28.03.20 08:04:44) 
muhtemelen reklam görmüş. yasaklı yerlerde de gezmiş olabilir :)


  • false pretension  (28.03.20 08:23:44) 
"Sayfaya giren 1.000.000'uncu kişisiniz, ödül kazandınız." yazısını görürse o da gerçek değil.


  • himmet dayi  (28.03.20 08:46:28) 
teamviewer ile bakabilirsin.


  • sutlu nescafe  (28.03.20 11:56:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.