[]

kitap mağduriyeti

bu karantina olayı beni bitirdi be kardeşim. haftada 1 -2 kitap bitiririm , normalde toplu sipariş yapardım malum işsizlik istediğim kitabı 10 liraya falan sahaflardan düşürmeye başlamıştım son zamanlarda, e kitabım yok ve pc telefon gibi led ışıklara alerjim var kitap okumak benim için mümkün değil o mecralarda. elimde avucumda kitap kalmadı, kargo sistemi hala çökmedi ama sahafta 10 liraya hatta daha düşük fiyata bulabileceğim kitaba kargo dahil 27 tl verecek imkanım yok . Akıl verin, içimi ferahlatın bir şey yapın valla psikolojim bozuldu, parasızlıktan evde yapabildiğim bir kaç eylemden birini de yapamıyorum artık, dedemle a haber izlemek istemiyorum.




 
ya arkadaşından eşinden dostundan bulacaksın ya da nadirkitap.com

başka yapacak bir şey yok.
  • kljgslsdkjsd  (27.03.20 23:48:17) 
e kitap okuyeceeaan.

ya da üşenmeyip aşırı da risk alıp hem corona süreci hem sahaf kombosuyla nadir'den sipariş edip, üç gün bekletip dezenfekte edip okuyacaksın
ayrıca idefix, kitapyurdu falan sahaflardan ucuza bile geliyor ne alaka? bi kontrol et bakalım.yani gerekirse böyle bi dönemde 3 kuruş fazla ver, olağanüstü bir süreçteyiz.
  • jimjim  (27.03.20 23:50:31) 
telefona epub formatında atıp moon+ reader gibi bi uygulamadan oku. 10 sayfa sonra alışırsın, bu kadar büyütmeye "Ay led ışık varken okuyamam ben" demeye gerek yok.


  • nundu  (27.03.20 23:51:10) 
Gereksiz duyar kasmışsın. PDF e pub vs tonla kitap var. Hele tüm dünya yayınlarını elektronik ortamda erişime açtığı bir dönemdeyken. Ondan önce bile Torrentte arayıp bulamadığım bir İngilizce kitap olmadı.


  • KaraSakall  (28.03.20 00:11:31) 
pc , tablet ve telefondan uzun süre bir şey okuyamıyorum gözlerim rahatsız , hala e pub yazan var, moon reader vs amatör eğlendirir, en nihayetinde led ışık veriyor pembe götlü değilim denedim olmuyor yeni ameliyat oldum zaten, benim için 1 saat telefondan bilgisayardan okuma yapmak imkansız işler. e reader için zaten kenara para biriktiriyordum . nadirkitap gibi mecralarda satıcı başına ödeme yöntemi ve kargo değişiyor, 4 tane kitabı 4 farklı satıcıdan alıp ona göre kargo ödeyecek durumum yok.


  • docrivers  (28.03.20 00:19:45) 
Dinleyin hocam maalesef, yapacak bir şey yok bu durumunuzda. Storytel bir ay bedavaydı. Youtube'da da kitaplar var. Olmadı radyo tiyatrosu falan dinleyin. Dinlemek dışında bir opsiyonunuz yok gibi.


  • black holes in the sky  (28.03.20 00:32:30) 
anladım ilginiz için teşekkür ederim .


  • docrivers  (28.03.20 00:56:24) 
Tam olarak istediğiniz ne anlamadım. Elektronik kitap okuyamıyorsunuz. Okuyacak kitaba ihtiyacınız var. Paranız yok. Kitap mı dileniyorsunuz? Öyleyse açık açık söyleyin, çünkü başka hiçbir mantık göremiyorum bu soruyu sormakta. Adresinizi verin yollayan yollasın.


  • ryhmer  (28.03.20 01:56:44) 
valla yıllardır şu duyuruya herşey ile alakalı yazdım ama bir kere bile kimseye dilenmedim , sıkıntımı dile getirdim , benimle ortak sıkıntı yaşayan biri ile belki kitap takası yaparım düşüncesi oldu en fazla.


  • docrivers  (28.03.20 02:41:12) 
Hocam normal zamanda olsa belki ihtimaliniz olur ama şu an birçok insanın ptt'ye gidip kargo sırasına girerek kitap değil başka hiçbir şey yollayacağını düşünmüyorum. üzgünüm ama durum bu.


  • black holes in the sky  (28.03.20 02:50:26) 
Eğer geri göndereceğine söz verirsen ben sana kitaplarımdan göndereyim oku.


  • antihero  (28.03.20 11:09:03) 
Kitapyurdu kampanya yapmisti klasikler cok cok ucuza satiliyordu, onlardan baksaniz?
Evde eski ilmi kitaplar vardir belki? Kur’an vs onlardan okuyabilirsiniz mealini?

  • damba  (28.03.20 12:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.