[]

Aniden aşırı sinirlendim, sakinleşmek istiyorum

Ben özel bir kurumda çalışıyorum, öğretmenim. Az önce cat diye "Bundan sonra dört günde bir dershaneye geleceksiniz" dediler. Kan beynime sıçradı ya. Grupta kimseden de ses çıkmıyor, "kaçta gelelim?" falan diyorlar. Delirecektim ya.

Dershanede öğrenci yok. Oradan yapılacak işler evden de yürütülebilir. Bu neyin isguzarligi?

Nefret, öfke doluyum. Direkt "ben gelmem. İnsanların hayatlarını önemseyin" dedim. Diğer hocalardan yine ses yok.

Delirecegim, vallahi delirecegim.

Sorum yok,.delirmemek için buraya yazdım sadece. Yani duygularımı nasıl ifade edecegimi bilemiyorum. Müdür aradı, tek açıklaması "Özel sektör böyle maalesef". E siz her şeye ok dediğiniz için olabilir mi?

Güzel geceler. Kendinize dikkat edin.

 
iki üç kişiye özelden yazın örgütlemeye çalışın yoksa elinizi verir kolunuzu kaptırırsınız


  • olaylar olaylar  (27.03.20 20:45:27) 
bu konu sürekli tartışılan bir konu bu aralar.

açıkçası işveren ne diyorsa onu yapmak zorundasınız. yani yine iyiymiş 4 günde bir gelin diyorlar. ama neyin kafasındalar bilmiyorum.

dediğiniz gibi uzaktan yapılabilirse kimseyi riske atmaya gerek yok. maaşınızı ödüyorlarsa dua edin ve kendinize çok dikkat ederek gitmeye çalışın. işinizden olmanızı istemem. bir de gruplarda falan böyle yazmayın. o yazdığınız patrona ulaştı bile. milleti örgütlemeden yarın sizi işten dahi çıkartabilirler. aman diyeyim. hasta olun, rapor alın falan ama işe gelin dendiyse gitmemezlik etmeyin. bir de her gün de çağırmamışlar. her gün işe gitmek zorunda olanları düşünün.

zaten yakında sokağa çıkma ilan edilmesi gerekiyor. çok uzun sürmez..

tedbiri elden bırakmayın.
  • ozdek  (27.03.20 20:51:02) 
Bakmakla yükümlü olduğu ailesi olmayanlardan da ses çıkmıyor. Benim de bı ton borcum var. Ayrıca grupta patron da var.


  • epistemic_regress  (27.03.20 20:53:03) 
Direkt olmak neden bu kadar zor? Birbirlerinin arkasından ağza alınmayacak sözler soyleyenler yüz yüze neden sus pus? Genel bir ahlak problemi bu.


  • epistemic_regress  (27.03.20 20:54:06) 
Geçmiş olsun emir demiri keser. Sakince gruptakilerle ve patronunuzla görüşün bu konuyu makul bir yol bulmaya çalışın eğer olmuyorsa yapacak bir şey yok milyonlarca insan çalışıyor zaten.


  • acebi  (27.03.20 21:40:35) 
Özel okulda çalışan hiçbir arkadaşım fiziksel olarak okullarına gitmiyorlar. İdarenizle team, zoom gibi toplantı veya öğrencilerle online ders yapabileceğiniz program önerileri ile çözüm bulmaya çalışın.

MEB'in aldığı karar belli idare ne diyorsa yapmak durumundasın diye bir şey yok. Bu konuda size daha önceden resim yazıyı attığımı sanıyorum, diğer firmalar ile karıştırılmasın.

Ayrıca milyonlarca insanın çalışıyor olması gibi saçma bir kabulleniş olamaz. Omilyonların da çalışmaması gerekirken, var olan alınmış bir hakkı gasp edilmesi şuursuzluktur. İnsanımızda birlik ve hakkını arama olmadığı sürece o milyonlarca insan leş gibi ortamlarda çalışmaya mahkum bırakılacak.
  • kucukne  (27.03.20 22:35:05 ~ 22:37:16) 
İşten çıkarma için yem olmasın? Gelmeyeni kovalım gibi


  • neysene  (27.03.20 23:54:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.