[]

iphone 6s anakart degisimi

Arkadaslar selam, telefonu tuvalete dusurdum (bravo bana). 850 lira ana kart degisim parasi istiyorlar? Cok degil mi? 2016 aralik'ta aldigim 6s bir telefondu, zaten gunde iki kere en azindan sarj etmem gerekiyordu. bu paraya deger mi?

cok tech-savy bir insan degilim, fikirlerinizi rica ediyorum.
cok tesekkurler,

 
baska yere soramadim, cunku yurtdisindan geldigim ve ustune ayagi kirdigim icin evden cikamiyorum ve kucuk bir sahil kasabindayim. dort gundur kendi kendine kurumadaydi zaten.


  • anneke  (27.03.20 18:20:10) 
Anakart kolay üretilip satılan bişey olmadığı için (ekran, pil gibi) genelde eski telefonlardan çıkma oluyor. Herhalde test edip verir sana, yani çalışmama, çalınmış olup kilitlenmiş olma gibi durumu adamın taktığında olmaz. Anakart aldığında 2. el telefon almış oluyorsun bir nebze o yüzden zaten 50-60$'lık en az bir parça ,türkiye'de telefon fiyatlarını düşündüğünde 500 liradan az olmaması normal. Çalışan sıkıntısız bir anakart olsa bile telefonun bazı özellikleri çalışmayabilir, touch id gibi. Öte yandan, tuvalete düşürdüğün için çalışmayan tek parça anakart olmayabilir, başka masraflar çıkabilir başına. İşçilik falan düşünüldü mü heralde küçük kasaba için normal fiyat. 700-750 normalidir diye düşünüyorum.

Ben olsam emekliye ayırırdım telefonu, çalışan 2. el iphone 7 falan daha garanti.
  • mirafiori  (27.03.20 18:39:38) 
@mirafiori cok tesekkurler, evet bana da 850 lira ile kalmayacak bu masraf gibi geliyor. peki bir sey daha sorsam vaktin varsa... benim hasarli telefonu, tamirci kaca alir?


  • anneke  (27.03.20 19:20:28) 
değmez. 1500e falan xiaomi al geç.


  • glamdr1ng  (27.03.20 20:39:09) 
Cok para verecegini sanmam. Ekranı çalışıyorsa(başka telefona takınca) belki 300


  • mirafiori  (28.03.20 13:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.