[]

GTA 5 almaya değer mi? (PC)

5 yol olmuş oyun çıkalı ve şu anda Steam ciddi bir indirim yapmış. Seriyi her zaman sevdim ancak senkron problemi yüzünden san andreas’tan sonrasını hiç oynayamadım.

Gerçi senkron mu deniyordu hatırlayamıyorum. İşte konsola çoktan oyunun bilgisayar için yeniden düzenlenmesinden kaynaklanan problemi kastediyordum.

Alayım mi sizce oyunu? Bundle olarak almayı düşünüyorum online’ını da alacağım al derseniz ancak bir de whale shark card ve great shark card diye de eklentileri var. Bunlar nedir? Almaya değer mi?

Başlıkta da dediğim gibi bilgisayar için almayı istiyorum. İkinci paragrafta bahsettiğim gibi bir sorunu var mi yoksa rahat oynayabilir miyim?

Teşekkürler şimdiden.

 
arada bir böyle indirim yapıyor. şahsen daha altına inmesini bekliyorum.


  • sutlu nescafe  (27.03.20 15:39:27) 
Senkron değil de port deniliyor ona. Konsoldan pc'ye port edilirken sorunlu olmuş denir tam olarak. Gta 4 o yüzden sorunluydu mesela, öyle kalmıştır aklında. Ama gta 5 için öyle bir sorun yok merak etme.

Onun dışında almaya değer, güle güle oyna.
  • eazy  (27.03.20 15:54:50) 
Bilgisayarda port sorunu yok düzgün çalışıyor. %50 indirimde şu anda, 84 lira bence iyi. 181 saat oynamışım şimdiye kadar. Arada sıkılınca biraz araba sürüp kapatıyorum falan hala oynanıyor yani, zamansız bir oyun. Modlarla falan boku da çıkabilir.

%70-75 gibi indirime düştü diye hatırlıyorum ama bir sonraki büyük indirim olan spring sale mayısta olacak heralde, olmayabilir de geçen sene olmadı. Bence alınabilir şu anda.
  • mirafiori  (27.03.20 15:55:13) 
...

bu arada online zaten içinde var oyunun, ayrı bi muhabbet değil online. Genelde öyle sanılıyor ama nereden çıkıyor bu anlamadım :D Shark card olayı ise, online'da kullanabileceğin oyun için paranın adı. Yani sen gerçek parayla satın alıyorsun, online oyun içinde o parayı harcıyorsun. Ps4 için böyleydi, pc için yine aynıdır :)
  • eazy  (27.03.20 16:01:06) 
alın güzel gidiyor online'ı. hele 2-3 arkadaşınız varsa tadından yenmez. sonraki gta oyunu da daha 1-2 yıl çıkmaz bence. ayrıca online oynarken pek bir problemle karşılaşmadım. sağda solda oyun satış sitelerinde 70-80 liralara bulabilirsiniz.


  • golgi aygıtı  (27.03.20 16:18:21) 
Kesinlikle değer. :)


  • maxim gorki  (27.03.20 16:20:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.