[]

Sevgilinin ayrıldıktan sonra değişmesi durumu

Hiç yaşadınız mı böyle bir şey? Bana karşı hiç romantik olmayan ve azıcık dediğimde de "ben anlamam ki öyle şeylerden, beceremiyorum hiç" diyen odundan hallice ve sürekli işinden bahseden adam yeni sevgilisine karşı romantik bir kelebeğe dönüşmüş. İki dakika twitterına bakayım adamın dedim de ergen ergen aşkımlı şeyler paylaşıp birbirlerini rt edip durmuşlar. Hatayı kendimde mi arayayım şimdi, ne yapayım?




 
Sen de bunu yedin xd. Yedisinde neyse yetmisinde de odur. Ama simdi sen bunları sana inat yapmadığını düşünürsün


  • olaylar olaylar  (27.03.20 13:30:35) 
Bazı sevgilileri çok daha fazla seviyoruz, onun için yapmam dediğimiz şeyleri yapıyoruz. Yani size karşı sevgisi yeni sevgilisine karşı olan sevgisinden çok daha azmış. Kendini aşamamış size karşı.


  • valarmurgulis  (27.03.20 13:34:43) 
Yok kendinde arama. İnsanlar değişiyor. Bazısı daha ne istediğini bilmiyor oluyor. Bana zamanında “içme/gitme” diyen erkek arkadaşımın değerli eşinin şarap içtiğine şahit olmuştum. Zulmü banaymış diyorum ben. Ha gerçi o bunu “müslümanın görevi” olarak tanımlıyordu, o ayrı :)


  • irene  (27.03.20 13:50:14) 
çok normal bir durum. yapana değil yaptırana bak derler


  • gazozailacatmauzmani  (27.03.20 14:06:12) 
aradığı sende yokmuş.

lafım meclisten dışarı, bazıları yapış yapış romantizm peşinde olmayabiliyor.

zeka, mizah, merak ve daha bir sürü unsur var bir insanın "sevgilisi"nin ağzına bakabilmesi için.
  • edgenabby  (27.03.20 14:09:07) 
bazen bir insanla nasıl başladıysa öyle gidiyor. başka birine yeni bir arayışla başlangıç yapmak farklı bir olay. insan herkesin yanında başka biri olabiliyor. annene babana, iş arkadaşına, sevgiline.. bunu da öyle düşün. kendinde arama.


  • mehmed resad  (27.03.20 14:54:24) 
bu değişiklik geçici de olabilir, içinde yoksa uzun sürdüremez, iki ay sonra tekrar bak


  • freebird5406_2  (27.03.20 15:03:39) 
Bazen insan istemiyorum/karşıyım sandığı şeyleri aslında o insana karşı istemediğini fark edebiliyor. Mesela daha önce evlenmek istemiyorum derken şu an yaşadığım ilişkimde buna sıcak bakmaya başladım. Mesele o an hayatımızda olan kişiyle alakalı bence.


  • ruhen hastayim ben  (27.03.20 15:08:18) 
Buna alınıp üzülmeye gerek yok. Belki duygusal boşluktaydı ve birden yüksek bir giriş yaptı. İnsanlar değişebilir, ruh halleri değişebilir. Size daha az değer verdiğini göstermez. Her ilişki farklı biçimde kurulabilir. Annenizle babanızı eşit sevebilirsiniz ama babaya her şakayı yapmazsınız di mi?


  • her giriste sifresini unutan adam  (27.03.20 15:29:57) 
Bir süre sonra ilişki monotona bağlıyor. Herkes için bu aynı. İlişkinin başında sizin de aranızda romantik mesajlaşmalar, hediyeleşmeler falan geçmedi mi? Yeni biriyle başladığında dokunmak bile insanı uçurabiliyorken ilişki ilerlediğinde sevişirken bile monotona bağlanabiliyor.


  • işimdeyim gücümdeyim  (27.03.20 15:32:29) 
senden ders çıkarmış işte
değişerek gelişmiş

  • bir soru sorcam  (27.03.20 18:07:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.