[]

Sorum kızlara, corona günlerinde yüzünüzü nasıl yıkıyorsunuz?

Sabunla yıkayabiliyor musunuz, yüz yıkama jeline güveniyor musunuz ya da virüs öldürme konusunda?

Ben sabunla yıkarsam çok uzun süre deli gibi yanıyor, kızarmaktan da öte bir renge dönüşüyor.


 
zeytinyağlı sabunla. ama benim cildim kuru ve hassas değildir pek.


  • red g  (26.03.20 17:06:00) 
Cildinize uygun ürünler kullanırsanız böyle sorunlar olmaz sanıyorum veya kullanım sıklığını azaltmalısınızdır belki de.

Cilt tipim karma ama çok hassas. Deneye deneye bulduğum tatlı yüz temizleme jelim bitmesin diye onu kullanamıyorum şu sıralar, aldığım mağaza uzak bir yerde ve oraya bu dönemde gidemem. Sabah nemlendirici etkili sabunla yıkıyorum yüzümü, akşam da temizleme etkili olanla. Sık sık nemlendirici kremle desteklediğim için kuruma veya yanma olmuyor.
  • whyamy  (26.03.20 17:12:13) 
Öncesinde nasılsa öyle devam ediyorum. Ellerimi sürekli yıkadığım için dert etmiyorum.


  • fotrsapka  (26.03.20 18:27:07) 
yüz yıkama jeliyle yıkayıp nemlendirici sürüyorum. evden çıkmadığım için güneş kremi kullanmıyorum.


  • fragile lady  (26.03.20 19:14:30) 
Yüzümü yıkarken mikrop öldürme gibi bir gayem olmuyor, sabah ve akşam yüz temizleme jeliyle yıkıyorum her zamanki gibi. Dışarıdayken yüzüme dokunmuyor, eve gelip ellerimi yıkayana kadar da buna dikkat ediyorum.
Bence el temizliğinize dikkat ederseniz yüzünüz için sabun gibi kurutucu şeyler kullanmanıza gerek kalmaz, cildinize uygun bir temizleyiciyle yıkamanız yeterli olur.

  • pike  (26.03.20 19:17:59) 
Ben de rutinime devam ediyordum ama çevremde herkesin sabunla yıkadığını duyunca sormak istedim.


  • hair freak  (26.03.20 20:11:03) 
Valla elime yüz için hangi sabun denk gelse onunla yıkıyorum ben. Bu aralar dalin sabun ile yıkıyorum.


  • Amaranta ursula  (26.03.20 20:13:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.