[]

Hiçbir Ortak Yönünüz Yokken

Birinin size olan ilgisi hoşunuza gidiyor mu? Hatta başkalarıyla ilgilendiğinde falan kıskanıyor musunuz? Biliyorsunuz ama hiç ortak noktanız yok. Yani sevgili olsanız, biliyorsunuz bu işin sonunun olmayacağını. bariz belli ama onun ilgisi ve sevgiside hoşunuza gidiyor. Hatta onu mutlu etmekde sizin hoşunuza gidiyor. Ne diyorlar buna. Hatta bazen sizin hoşuna gitmesede sanki hoşunuza gitti gibi davranıyorsunuz.




 
Biraz garip bir soru olmuş, yazım hataları ve anlatım bozuklukları dolayısıyla anlayamadım pek. Anladığıma göre cevap vereyim; bana karakter, hayat tarzı ve ilgi alanları açısından hiç benzemeyen bir adamdan hoşlandığım ve onun bana olan ilgisini beğendiğim olmuştu geçmişte. Buna ne diyorlar, hoşlanma diyorlar işte. Berbat bitiyor sonu genelde böyle ilişkilerin ama, hem kendi hayatıma hem çevremdekilerin hayatına bakarak söyleyebilirim bunu.


  • whyamy  (26.03.20 16:53:58) 
Bi yere kadar ego tatmini sağlıyordur da o kişinin kredisi hiç olmuyor hoşlandığına göre. Ben bıraktım öyle tatmin olmayı, hoşlanmıyorsam belli ediyorum direkt


  • olaylar olaylar  (26.03.20 18:09:03) 
ego tatmini olabilir, karşı taraf da hoşlanıyor olabilir, karşıdakinin niyetini anlamaya çalışıyor olabilir... birçok sebep olabilir.


  • pearson  (26.03.20 22:49:25) 
ben çok iyi anladım. tam da bunu yaşadım. ilgisi hoşuma gitti, sonra ben de onunla ilgilendim. sevgili gibi bir şey olduk. onunla mutlu oluyordum, onu mutlu etmek istiyordum. hoşlanıyordum, kıskanıyordum. yakışıklıydı, neredeyse tam hayalimdeki gibiydi. ama çocukla hiçbir ortak yönümüz yok hatta zıtız. ikimiz de baskın karakterliyiz. ilerisinin olmayacağını biliyordum ve zaten kavga ederek bitirdik.

mutsuz son; ama üzüldüm mü hayır.
  • batlegolas  (28.03.20 14:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.