[]

giyim tarzı prenses diana ya da düşes katherine

gibi giyinmek ama nasıl? nerden başlamalı?

bu ikilinin tarzları çok hoşuma gidiyor.


 
bu tarz giyinmek herkese yakışmaz. ortamını ona göre seçmelisin yani markete böyle gidersen gülerler açıkçası. ek olarak vücudunun da buna uygun olması gerekiyor. çıtı pıtı bir kızsan gitmez böyle şeyler. bunun dışında kombinleri taklit edebilirsin benzer ürünler satın alarak. maddi olarak biraz zorlayabilir seni çünkü ucuz mağazalarda benzer ürünler yok genelde. ama dediğim gibi onlar pek günlük tarzda giyinmediği için hoş bir görüntün olmaz bence.


  • minik pattis  (26.03.20 14:03:35) 
kaliteli basic parçalar. günlük tarzları bana göre tamamen bunun üzerine kurulu.
bedenlerine doğru bir şekilde oturan, temiz kesimli kıyafetler giyiyorlar.

iyi bir siyah ve lacivert jean, mavi-beyaz gömlek, çizgili kazak, palto ve blazerı kombinledikleri çok fazla görünümleri var.

capsule dolap işini bir araştırmanızı öneririm. tarz oluşturmak, kendinize uygun olanı bulmak için bence güzel bir yöntem, hem de tüketim çılgınlığına düşmeden.
  • entel dantel seyleri seven kiz  (26.03.20 14:15:52) 
onları giydiriyorlar. ben de çok beğeniyorum ama sıradan insanın günlük bu kadar formal giyinmesi gereksiz geliyor (yaş 35 altındaysa özellikle)


  • anais  (26.03.20 14:21:09) 
Kate neyse de diana nin tarzi old. O parçaları vintage magazalarda falan bulabilirsin belki.

Kate güzel giyiniyor gerçekten fakat senin bir ayda gideceğin formal davetlerin sınırlı sayida olduğunu tatmin ediyorum :) günlük hayatta kate çok sade giyiniyor.

Ben senin yerinde olsam pinterestte pinlerdim ve kombinleri hafızaya atardım. Magazaya gittigimde ona uygun şeyler seçmeye çalışırdım.
  • sonsuz  (26.03.20 17:46:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.