[]

Zoom (uzaktan eğitim prog) hakkında

İyi günler.
Bu programı kullanırken isteyen katılımcılar diğerlerinin görüntüsü almayı kapatabiliyor mu? Hocamız görüntüsünü paylaşıyor ama interneti kotalı olan katılımcılar görüntü almak istemiyor. Ne yapabiliriz?

Teşekkür ederim şimdiden :)

 
hide video var. ama kapatmayı bulamadım. bence kimse kamera açmasa daha iyi. bizde öğrenciler kamera açmıyor.


  • jelly bear  (26.03.20 12:12:12) 
Hide video nerede acaba? Karşı tarafın videosunu mu size gizliyor?
Bazen tahtadan gösterim gerekiyor. Aslında görüntü lazım yani ama interneti bitecek olan da görüntü almamak istiyor..

  • karabasun  (26.03.20 12:14:22 ~ 12:15:38) 
konuşmacı sunum yaparken, görüntüsü küçük ekranda çıkıyor. onun üstünde simge durumuna küçült benzeri bir tuş var.


  • jelly bear  (26.03.20 12:19:42) 
teams uygulamasinda yapilabiliyor ancak zoomda gormedim video streamingi kapatma ozelligi


  • tahtakafa  (26.03.20 13:10:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.