[]

Ucuz ama Güçlü Saç Tıraş Makinesi (Erkek İçin)

#evdekal'ıyoruz malum. Ben de nedense çocukluğumdan beri kısa saça alışkınım. Şimdi de kuaförü eve çağırmak vs istemiyorum. Basıcam 3 numarayı geçicem.

Bana şöyle ucuz ama güçlü (yolmayan, bozulmayan) bi makine önerir misiniz?

not: sıkı ve kalın telli saçım var.

 
kablosuz ile uğraşılmıyor, üstüne üslük, bir kaç istisna haricinde, en iyi markaların bile çoğu ürünün pili kısa sürede ömrünü tamamlıyor veya performansları sürekli kullanım için yetersiz kalıyor.

kablolu alın ama moser 1400'ün gerçeği pahalı sahtesi çok ve sahtesi gerçekten 5 para etmiyor. Philips HC3100'ü önerebilirim, aralık ayında almıştım, sık kullanırım oldukça memnunum.

Not:Yalnız aralık ayında 140TL'ye almıştım, şimdi fiyatı bayağı bir artmış görünüyor.
  • cursor  (26.03.20 14:30:39) 
Panasonic traş makineleri de iyi. Hem ucuz hem de kalitesi iyi. Teknosadan almıştım 3 sene önce hala kullanırım


  • lasttiger  (26.03.20 14:42:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.