[]

Lanet yeni telefon ve yeni iphone-eski iphone farkı

Aldığım LG cep telefonunu (git: 140852) mediamarkt'a geri vermeyi reddettim de, şimdi kardeşim benim telefonu sen al (onunki 3G'siz iPhone) senin LG'yi de ben alırım diyor.

Ben bu yeni telefonumu geri verip, üzerine de para koyup iphone3GS almayı planlamıştım. Telefonun her bir özelliğini "kullanacam", o nedenle iphone 3GS'nin eski iphone üzerinde ne gibi üstünlükleri var açıklayabilir misiniz?


 
iphone 3GS'lerde şu anda en son işletim sistemi olan 3.1.3 kullanıyorsun. iphone 2G'de de bu OS'i kurup kullanmak mümkün. Biraz yavaşlama oluyor ama yine de başarılı. Fakat en temel fark tabi ki iphone 2G'de 3G olmaması. Ayrıca yakında çıkacak 4.0 OS sadece Iphone 3GS için olacak. Dolayısıyla Iphone 2G kullanıcıları için kullanabilecekleri en yüksek işletim sistemi 3.1.3 olacak.Ayrıca 3GS'de video kayıt default olarak geliyor. Gerçi Iphone 2G'de de video kayıt applicationlar sayesinde mümkün. 3GS'de bir de dijital pusula özelliği var. Tabi ki yeni donanım olduğu için daha hızlı bir telefon.

Ama eğer 3G kullanmayacaksan iphone 2G üzerine 3.1.3 ya da 3.0.1 işletim sistemini kurarak son derece verimli bir şekilde kullanabilirsin. Ben 3.1.3 ile iphone 2G kullanıyorum ve son derece memnunum. LG ile kıyas bile kabul etmez zaten. Hem böylece 3GS almak yerine de yakında çıkacak olan iPhone 4'ü alabilirsin.
  • sanity  (27.04.10 17:03:00) 
ya kıyas kabul etmez diyorsun ama
* 8 megapiksel kamerası
* 16 milyon renk TFT ekranı
* 2 kamerası ve 3G'si
* Red Dot dizayn ödülü ve transparan klavyesi varsa ve bu kadar özellik iphone'un yarı fiyatınaysa bi düşünülür di mi ama..
  • hikaye mesture  (27.04.10 18:07:36) 
Yine de düşündürmez. Ama nedenleri sayfalar sürer.iPhone şu andaki en iyi smartphone'dur. Aslında işletim sistemi ve Application Development'a izin veren yapısıyla kendi kategorisini yaratmış durumda. Biraz da o yüzden kıyaslanmaz. Kullandıkça anlaşılır farkı.


  • sanity  (27.04.10 18:57:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.