[]

Pdf'yi word'e kopyalarken metinlerde bozulma

Merhabalar,

İndirdiğim bir pdf'yi word'de düzenlemek istiyorum fakat kopyalayıp yapıştırdığım zaman metinler bozuluyor Türkçe karakterlerin bazıları kayboluyor bunun nedeni nedir acaba ?

Windows 7 kullanıyorum, bilgisayarımda word yok, wordpad diye bir şey var.
Online word denedim ama 300 sayfanın tamamı kopyalanmıyor sadece 1 sayfa kopyalanıyor.

Pdf'ler bozulmadan nasıl word'e cevirilebilir acaba?

(Örnek ekran görüntüsü ekliyorum)

Yardımcı olursanız çok sevinirim, herkese salıklı günler dilerim..

 
bana atarsan acrobat dc üzerinden word'e çevirmeyi denerim.
dustobin [at] gmail

  • lazpalle  (25.03.20 17:40:05 ~ 17:40:19) 
@lazpalle öncelikle inceliğiniz için teşekkür ederim ama aslında 6 tane pdf'im var çevirmem gereken :(


  • prinz-frost  (25.03.20 18:02:20) 
pdf'leri word'e mükemmel bir şekilde çevirmenin bir yolu yok. pdf'e bağlı olarak, çevirince hata miktarı az veya çok olabilir. Düz yazı gibi görünen pdf'leri word'e çevirince genellikle az hata olurken, fazla miktarda detay içeren pdf'leri word'e çevirince çok sayıda hata olabilir.

İnternette bu işi yapan birçok site mevcut, google'da "pdf to word" yazarak aratabilirsiniz.

Son olarak, word yoksa open office kurarak ücretsiz olarak neredeyse aynı işleri yapan programları elde edebilirsiniz.
  • kanepeee  (25.03.20 18:15:52) 
@kanepeee bilgilendirme için teşekkür ederim amacım süper çevirsin değilde Türkçe karakterleri bozmasın. Gereksiz yerler var oraları silip çıktı alacağım o yüzden bilginiz varsa diye sormak istedim.

Pdf to Word belli bir kapasite de çeviriyor sanırım daha önce denemiştim çok fazla sayfa dönüştürmemişti yanlış hatırlamıyorsam bir daha denerim sorun değil ama çevirmiyor diye biliyorum.

Diğer opsiyonu deneyeceğim tekrar teşekürler.
  • prinz-frost  (25.03.20 18:36:26) 
Nitro pdf deneyin bir hocam.


  • tolgan  (25.03.20 18:37:04) 
Abby finereader


  • her giriste sifresini unutan adam  (26.03.20 04:22:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.