[]

Online kahve siparişi

Corona günlerinden selam herkese, evdeki kahve stogum azaldı. Gidip çekirdek aldığım Montag dükkanı da kapandı. Siz nerden sipariş ediyorsunuz?




 
kahve.com çok memnunum. turkcell platinium abonelerine %20 indirim var. kargo hızlı, kahveler güzel


  • cowboy  (25.03.20 15:46:56) 
n11'deki lacampos ve coffeetropic dükkanlarından.


  • acikhavabasinci  (25.03.20 16:21:14) 
kahve.com candır.


  • lancelot du lac  (25.03.20 16:37:18) 
büyük ihtimalle daha iyi kahve satan yerler vardır da ben sanalbaharat.com diye bi yerden honduras alıyorum yani o kahveyi seviyorum diye hep oradan alıyorum öyle diyeyim.

edit: bi de fiyatları uygun diye. 1 kilo kahve 60 lira benim aldığım yerde kahve.com yine honduras kahvesini(kalite farkı olabilir cidden bilmiyorum) 250 gram 50 liraya satıyor. bana biraz olasılık dışı geliyor açıkçası bu kadar kalite farkı olması çünkü kahve sektörü = keriz tokatlamaya dönmüş durumda. yanlış anlamayın kahve.com kullananlara değil lafım sektör bu odakta çalışıyor.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.03.20 16:41:37 ~ 16:43:44) 
montag internetten satış yapıyor?


  • windows95  (25.03.20 20:10:00) 
montag seviyesine alıştıysan alternatiflerin az. montag online satıyor, oradan devam et bence. alternatif olarak petra var online. bi de şurayı methettiler çok, benim de bitiyor buradan söyliycem ben denemek için.
www.boxxcoffee.com

  • Bruce  (25.03.20 20:55:39) 
  • haunan  (29.03.20 13:09:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.