[]

60 yas cift icin netflix dizi-film onerisi?

Selam. Bizimkiler interneti hic takip etmez, karantinada kullansinlar diye netflix aldim. Benim dizi zevkim uymaz diye atiye actim da bizimkilere hic uygun degil. Sarmadi yani. Narcos actim o da sarmadi. Ben ne acayim da soyle ekran basina kilitlensinler beraber?

Kadin dizisini cok sevmislerdir beraber izliyolardi, ayni oyle bisey lazim. Turk dizisi degilse de dublaj olsun. Tesekkurler.


 
Anne
Bir İstanbul masalı

  • gurur  (25.03.20 11:56:32) 
Kadın dizini bilmiyorum ama,
tarihe ilgileri varsa ya da dönem dizisine The Crown (II.elizabeth) izlenilebilir,
ya da biraz daha dram, bir yetim kızı anlatan (ağlamaklı değil gayet keyifli) Anne with an E olabilir, hem çiftlik hayatı hafif romantizm ve yine bir dönem mevcut.
Belki atypical'a da bir şans verilebilir
Polisiye seviyorlarsa;
- behzat ç (güncel olaylardan bahsedildiği için bizim aile bireyleri sevmişti)
-broadchurch
aklıma geldikçe güncellerim.
  • kucukne  (25.03.20 12:06:19 ~ 12:13:53) 
hallmark channel içerikleri var netflix'te, onlara yönlendirebilirsiniz.

When Calls the Heart (1900lerin başı temalı, biraz çalıkuşu hikayesine de benzer)

Heartland (kanada'da atları olan bir çiftlikte geçen, dedeli torunlu büyük aileli bir dizi, üstelik 12 sezonu var netflixte, izle izle bitmiyor)

Good Witch (bu biraz ilginçli, yine bir kasabada geçiyor, bir kadın var işte good witch kendisi, ama böyle minnoş minnoş konular, her şey bir iki bölümde tatlıya bağlanıp duruyor.)

Hep böyle kasabada çiftlikte falan geçen aile hayatı dizileri bunlar.

Chesapeake Shores falan da var, onun tam içeriğini bilmiyorum ama, o da bu güruhtan. Virgin River var ama onu da izlemedim, bir kadın hemşire, hayatına yeniden başlamak için küçük bir kasabaya yerleşir konulu. muhtemelen bu da öyle kasaba hayatı falan yuvarlanıp gidiyodur.

sanki bunlar her yaştan insan tarafından vakit geçirmelik izlenebilir gibi geliyo bana, siz bi bakarsınız fragmanlarına falan.
  • nimberjack  (25.03.20 12:49:02) 
Crown hoşlarına gider belki.


  • SiyamkedisiZorro  (25.03.20 13:16:12) 
gerald's game, tam yaşlarına hitap ediyor ehühehüeh


  • Bruce  (25.03.20 13:21:17) 
ilgilerini çeker mi bilmem ama güzel belgeseller var. gezegenimiz diye bi belgesel dizi var, oğlumla onu izliyoruz biz şu an


  • cowboy  (25.03.20 13:22:12) 
Aile /dram/ gercek hayat kategorilerine bakmani tavsiye ederim


  • nax  (25.03.20 13:53:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.