[]

tivibu hakkında 2 soru

1- 30 nisan yaklaşıyor ucuz olan tarifeye geceyim dedim ama online işlemlerden olmuyor.. telefonla oluyor mu bu iş?
2- windows 7 ye gectıgımden beri net hızım yuksek olmasına ragmen sürekli takılıyor.. nerdeyse hiç izleyemiyorum gibi..silverlight güncellemesi yaptım, eski windowslarla uyumluluk moduyla da kurdum ama hala takılıyor çok sık..
ne yapabilirim çözüm olarak? bir de program kurmadan browserdan izlenebiliyordu o artık yok herhalde?


 
1) telefondan hat sahibi yapabiliyor. arkadasima biraz dil dokmusler ama herhangi bir zorlugu yok.

2) silverlighttan kaynaklaniyordur yine o. tamamen kaldirip tekrar kurmayi deneyin. windows 7 de sorunsuz kullanan cok fazla insan var sonucta.
  • entrapmen  (27.04.10 17:58:11) 
bu arada bugun tivibu'dan mail geldi.

"Tivibu, aylık 1 TL'lik Standart ve 4 TL'lik Standart Plus üyelik paketi ile en iyi eğlenceyi size en iyi fiyatlarla sunuyor. 1 Mayıs 2010 tarihinden itibaren mevcut Tivibu üyeliğinizi, Standart Plus'ın sunduğu ayrıcalıklarla sürdürebilirsiniz. Paket değiştirmek isterseniz, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya TTNET Online İşlem Merkezi'nden (www.ttnet.com.tr) işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz."

kisaca online islemler sayfasindan da yapilabiliyormus.
  • entrapmen  (29.04.10 00:38:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.