[]

Sigara böreği mi? Gül böreği mi?

Yabanci arkadaslara ikisinden birini yapacagim.
Sigara peynirli, digeri kiymali.

Her hafta birisi kendi ülkesinden birseyler yapıyor 5 çayı gibi, bunun yanında muhallebi ve mercimek köfte de yapacagim. Böreğe karar veremedim.

Ek öneriniz varsa ona da açığım.
Tesekkur ederim.

 
benim tercihim patatesli sigara böreği olurdu.


  • hypathia  (25.03.20 01:20:23) 
İkisi de bambaşka kezzetler. Bence ikisini de yapın yapabiliyorsanız.


  • goodman  (25.03.20 01:22:05) 
Yemin ederim ilk defa duydum. Sigara yaparsam denemeyecegim patatesliyi


  • wishmaythşngs  (25.03.20 01:22:23 ~ 01:22:57) 
gül böreği kadar sevmediğim başka bir börek çeşidi yok.

sigara böreği ile mukayese bile götürmez.

peynirli maydonozlu sigara böreği ve paçanga böreği yaparsan efsane olur

ayrıca ıspanaklı ve peynirli börek gibisi de yoktur. bunu rahmetli anneannem büyük sigara böreği şeklinde yapıp fırında pişirirdi.

hani üç parmak genişliğinde ve üstünden basılarak yassılaştırılmış sigara böreği gibi düşün, aslında tam sigara değil de bohça gibi.

üçüncü alternatifim şu, peynirli sigara böreği yaptın ya, öteki yarısını muska şeklinde yapıp beyaz peynir, haşlanmış patates, bol nane ve bol karabiber ile harç yapıp üçgen muska şeklinde yapabilirsin. yukarıdaki arkadaşın patatesli dediğinin harcı kabaca böyle ve emin ol efsane lezzetlidir.

kıymalı börek sevmiyorum ben ondan pek tercih etmem. özellikle kıymalı sigara böreği olmaz, ancak tepsi böreği güzel olur kıymalı olarak.
  • hem şişko hem deli  (25.03.20 01:47:38 ~ 01:51:32) 
Peynirli börek hiç sevmem ben. Börek olacaksa içinde kıyma olacak yoksa çook sıkıcı bir hamur kütlesi haline geliyor. Kıymalı gül böreği iyidir. Sigara böreği mehh


  • nundu  (25.03.20 02:22:38) 
Su böreği


  • neysene  (25.03.20 02:23:32) 
ıspanaklı peynirli gül böreği.


  • inheritance  (25.03.20 09:41:41) 
ıspanaklı gül böreği > peynirli sigara > kıymalı herhangi bir börek


  • xvyz  (25.03.20 10:01:25) 
gül böreği her zaman


  • kablelvuku  (25.03.20 10:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.