[]

Starbucks Sumatra'cıya online alınabilecek kahve önerisi

merhaba. normalde sürekli starbucks sumatra içiyorum, hatta bağımlı olabilirim. diğer kahveler kesmiyor. malumunuz starbuckslar kapandı, online satışları da yok. bu kahve işinin piri olan firmalardan, çok bilmem ama yanlışsam düzeltin lütfen, segafredo, julius meinl, illy, douwe egberts gibi firmalardan hangi kahveyi (hangi markanın hangi çeşidi) satın alsam beni tatmin eder ve almamı önerdiğiniz web sitesi var mı? teşekkür ederim.


"Sumatra:
Tadım Notları: Topraksı ve isli lezzet
Bu kahveyi neden bu kadar çok seviyoruz? Bu kahve, neredeyse hiç asidite (keskinlik) içermez ve yoğunluğu ile ağzınızda tam anlamıyla kalıcı bir tat bırakır." - starbuks web sitesi

 
bol kavrulmuş topraksı bir kahve, endonezya kahveleri bulman lazım. tchibo, taft gibi üreticilere bak derim; 3. nesil kahvecilerinkiler istediğin gibi tokluk yaratmaz. alternatif olarak afrika kahvelerini de deneyebilirsin, en yakın topraksılar onlar.


  • Bruce  (24.03.20 14:30:59) 
kömürü toz haline getirip üstüne sıcak su dökün


  • we are floating in space  (24.03.20 14:45:17) 
tchibo'nun tüm kahvelerini denedim, güzel olanlar var ama sumatra doyumunu vermiyorlar.


  • sekerse tehlike  (24.03.20 14:55:22) 
www.kahvefabrikasi.com

Full city plus kavrum derecesini seçin
  • sen de git sen de unut  (24.03.20 15:43:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.