[]

Korona virüs mü?

Buradan teşhis konulamaz, biliyorum ancak insan bilgi alarak rahatlamak istiyor. Çarşamba günü boğaz ağrım başladı. Adaçayı ile perşembe gününün sonunda geçti. Cuma hiçbir şikayetim yoktu. Cumartesi ise hafif kırgınlık, burun akıntısı kaşıntı var gibiydi. Cumartesi gününden itibaren şiddetli olmayan, az şeffaf renkli balgamlı öksürük var. Balgam da azalma eğiliminde. Bu süreçte ateş hiç olmadı. İki kez kırgınlık oldu ve ilaçla geçti onlarda. Şu anda kuru öksürük var. Tam olarak ishal değilim ama karnım gurulduyor sürekli. Uykuda ise hiç öksürük yok. Virüs kapmis olabilir miyim?




 
Olabilir, olmaya da bilir. Olmaması için bir neden olduğunu düşünmüyorum.

Korona, illa ağır geçecek diye bir şey yok. Hiç semptom vermeden de yapılan testlerde pozitif çıkabiliyor.

Yapacağınız şey pozitif olduğunu
düşünerek sosyal mesafeye dikkat edip, ellerinizi sık yıkamak ve hassas ve yaşlı kimselerle mesafeyi korumak olmalı. Öksürük varsa başkalarının yanında, onları korumak için maske takmak gibi.

İtalyada vs binlerce insan var, test yapılmayıp istatistiklere girmeyen ama hastalığı taşıyıp, hafif atlatıp, başkalarına yayan.
  • masseter  (24.03.20 02:53:17) 
Yoruldum valla covid miyim sorusunu görmekten :(

Olabilirsiniz. Olmayabilirsiniz de. Ne diyelim yani tam olarak beklentiniz nedir? Akciğer kanseri bile çıkabilirsiniz böyle nonspesifik belirtiler ile.
  • synesthesia  (24.03.20 02:55:41) 
Duyuru'daki insanları test kiti zanneden ilginç insanların olması baya ilginç bence.


  • diffarentiationation  (24.03.20 04:06:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.