[]

Hayat ne zaman normale döner tahminen?

Sb.




 
Haziran-temmuz gibi normale dönmeye başlar diye düşünüyorum. Ama bu salgın süresince baya fazla yıpranacağız bu yüzden gerçekten bu günlerinin etkisinin geçmesi anca seneyi bulabilir :(


  • GoodMorningTeacher  (23.03.20 23:21:46) 
Ağustos...
Ancak tekrar kış geleceği için vakalar devam edecektir, aşı bulunmazsa sonumuz iyi değil.

  • livaneli_kadir  (23.03.20 23:23:13) 
hollanda'da karantina haziran'a kadar uzatılmış. bizim avrupanın gerisinden geldiğimiz düşünülürse yaza kadar hatta kışa kadar böyle devam edilebilir. allah yardımcımız olsun.


  • condom kurşunu  (23.03.20 23:27:01) 
1-2 aya kadar normalleşir bence. temmuza ağustosa uzarsa ekonomik olarak hayatta kalamaz insanlar.


  • xvyz  (23.03.20 23:32:06) 
mayis sonu haziran başı.


  • lata  (23.03.20 23:59:09) 
Nisan marttan kotu olur. Mayis nisandan iyi olur. Sonra iyileserek gider bence.


  • icim urperiyor  (24.03.20 00:10:42) 
benze salginlar bir fikir verebilir. 1900lerin basindaki ispanyol gribi 2 yil surmus, su anki salginin babasi SARS salgini kasim 2002'den Mayis 2004'e kadar surmus. yanlis hatirlamiyorsam asi 18.aydan sonra bulunmustu.

mevcut virusun sars'tan daha hizli yayilan bir virus oldugunu dusunurseek, asi bulunmadigi takdirde seneye yaza kadar bu sekilde devam edebilir. tabi asinin bulunmasi bu sefer daha hizli olabilir.
  • crucio  (24.03.20 01:11:50) 
sirkette yeni toplanti yaptik. simdilik gorunen iyi senaryo haziran ortasi, kotu senaryo eylul dediler.


  • cooperr  (24.03.20 01:19:14) 
Ben temmuzda bu olayın gündemimizde düşeceğini tahmin ediyorum. Eğlence, tatil, özgürce dışarı çıkmak gibi alışkanlıklarımizi geri kazanırız. Ancak oluşturduğu ekonomik yaraların etkisi bir süre devam edebilir.


  • biseysorcaktim  (24.03.20 08:26:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.