[]

Geçmeyen Öksürük

Hayır covid19 sorusu değil.

Üç hafta önce boğazım ağrımaya başladı sonra da biraz ateşlendim, sonra geçti. Sonra kuru öksürük başladı ve iki haftadan fazla süredir devam ediyor. Eczaneye gittim Noskapin diye bir ilaç verdi ama bir işe yaramadı. Yurt dışındayım, doktora görünsem mi görünmesem mi karar veremedim. Öksürükten ve göğsümdeki ağırlık hissinden başka bir şeyim yok. Şimdi gidicem öksürük şurubu verip gönderecek, boşa para vericem kliniğe. Ne yapayım? Bekleyeyim mi biraz daha? Yoksa iki hafta hekime görünmek için yeterli bir süre mi?


 
bende de geçen senelerde kıştan ilkbahara geçiş dönemlerinde yakalandığım hastalıklar geçtikten sonra bile öksürük bir aya yakın kalıyordu.
senelerin hep aynı dönemine denk geldiği için bir şeye alerjim var herhalde diyordum. polen falan gibi.

bu dediğim olabilir. ama koronayı hafif atlatmış da olabilirsiniz. veya vücut iyileşirken yenik düşüp virüs tekrar güçlenmiş de olabilir.
burada yazılacak her şey sizi yanlış motive eder olumlu ya da olumsuz.

sizin yerinizde olsam böyle kritik bir süreçte işimi sansa bırakmaz, kesinlikle hastaneye giderdim.
  • hartwell  (23.03.20 21:40:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.