[]

2 aylık siyam kedisi için mama önerisi

Bir arkadaşımın evine yeni bir siyam kedisi gelecek. Mama olarak ne önerebilirsiniz?




 
Bütçe sorun değilse pro plan veya Royal canin olabilir. Fiyat ve kalite olarak orta halli kalitede temizmama da iyi, zaten onun altında mama alma bence. Hepsinin ortası matisse de iyi :).


  • Topalordek  (22.03.20 21:24:46) 
Biz N&D kullanıyoruz, memnunuz. Muadili Hill's diyebiliriz. Bir alt segment mamaları ise ProPlan, Royal Canin. Paran varsa ilk yazdıklarımı, o kadar yoksa ikinci cümledekileri, "o kadar da beni zorlar" dersen temizmama.com'dan ortalama bir mama alabilirsin.


  • prole  (22.03.20 21:50:20) 
Yavru olduğu için sindirim sitemi ve dişleri daha tam gelişmedi.
O yüzden mutlaka yavru kedi maması kullanmalı.
Marka olarak içeriği bakımından, royal canin mother&baby care öneririm. En az 6-7aylık olana kadar kullanabilir.
  • artci sarsinti  (23.03.20 00:01:00) 
Her zaman royal canin ile besledim. Simdi 11 yaşında bi siyamım var hala dipçik gibi (:


  • goochie goochie  (23.03.20 08:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.