[]

Krutt N95 maske güvenilir mi ?

Biraz çakma gibime geldi.
Test Raporu var ama raporu veren firma ile alan firma aynı gibi.
www.krutt.com.tr


 
Gibisi biraz fazla. Esenyurt'ta bir merdiven alti firmanin isi kilifina uydurmaya calismasindan baskada bir sey degil.


  • bosver nicki  (22.03.20 17:11:13) 
Web sitesi biraz basit ama maskelerin güvenilir olduğunu düşünüyorum. N95 mikron standardıdır fazla komplike bir şey değil Zaten test raporuda var şirketin adreside var hepsi bakanlık denetimindedir.


  • acebi  (22.03.20 19:38:02) 
buna ben de merak edip baktım bir süre. testi yapan şirket ile maskeyi üreten şirket aynı adreste. kendi testlerini yapıp uygundur demişler. ne kadar doğrudur bilinmez ben güvenemedim. tabi firma kendi kalite kontrolü için testler yapmalı ama sertifikasyon için böyle testler bağımsız kuruluşlarca yapılmakta.


  • argent dawn  (22.03.20 20:06:59 ~ 20:07:58) 
Neopren kumaştan yapılmış sanki, bana pek mantıklı gelmedi. Motosiklet maskesi al tak o zaman ne gerek var ventilli sertifikalı, karbonlu vs özel maskelere?


  • John Bloor  (23.03.20 08:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.