[]

Babamın vurdumduymazlığı yüzünden kudurucam artık

Merhaba arkadaşlar,

Korona muhabbeti ülkemizde bu raddeye henüz gelmemişken geçenlerde şu duyuruyu açmıştım bizimkilerin virüsü umursamadığıyla ilgili. www.eksiduyuru.com

Malum olaylar ciddiyete bindi, annem olayın ciddiyetinin farkına vardı her aklı başında insandan bekleneceği gibi ama babam aynı tas aynı hamam. Adama söz geçiremiyoruz. Kardeşlerim her gün sabah akşam arayıp uyarıyor dışarı çıkmamamız konusunda. Annemle ben kızıyoruz ama yok napıcaz bilmiyorum. Adam nato kafa nato mermer. Dışarıdan gelmek istemiyor, dışarı çıkması yetmiyor gibi bir de kimi görürse onun yanına gidiyor. Kuduracağım artık, ağzıma ne gelirse sayacağım, o noktaya geldim. Tam doğal seleksiyon tarafından ortadan kaldırılmalık yemin ediyorum. Ama insanın babası olunca atsan atılmıyor satsan satılmıyor.

Şimdi dışarı çıktı geldi, sinirlendim bağırdım çağırdım ama yok, zeytinyağı gibi üste çıkıyor bir de. Şeytan diyor al 2 metre zincir her tarafından bağla. Onu istiyor cidden. Şu an tek mantıklı gelen o. Belki yemeklerine uyku ilacı katıp sabah akşam uyumasını sağlamak. Bilmiyorum belki de polise şikayet etmeliyim. Hazmatlı polisler gelsinler gözaltına alsınlar toplum sağlığını tehlikeye atmaktan. O zaman belki bi ihtimal anlar durumun ciddiyetini. Nasıl başa çıkacağız bu adamla? Yol gösterirseniz sevinirim. Bir de sizde de benzer durum varsa nasıl başa çıktığınızı söyler misiniz? Teşekkür ederim.

 
tok sesli bir arkadasiniza aratin, saglik bakanligi yada bulundugunuz yerin polis merkezinden aradigini soylesin, hakkinda sikayet oldugunu ve veya disarda bulundugunun tespit edilmesi durumda para cezasi teblig edecegini soylesin.

sanirim sakinlesecekdir.

anlatmaya ugrasmayin ne yazik ki insanimiz duvara carpmadan akillanmiyor
  • cairo  (22.03.20 17:13:11 ~ 17:13:43) 
Aynı durumu yaşıyorum. Bizde evde kavga durumuna geldik. Dün kavga ettik dünden beri evdekilerle aramız limoni. Sağlık bakanı gece hasta-ölü sayısını açıklıyor bizimkiler ağlayıp, sızlanıyor ama sabaha bi bakıyorum ben uyanmadan evden çıkmışlar. İki gün üst üste evde duramadılar. Sinirden kalbim ağrıyor artık. Boş yere dışarı çıkıyorlar.

Babam o kadar bişe olmaz modundaki yani neredeyse boğmaya kalkıcam bak virüs solunumu nasıl mahvediyor gör de dışarı çıkma diye. Dışardan eve geliyor, hava öksürüyor-hapşuruyor. Defalarca aynı peçete ile dibimde sümkürüyor.

Hiçbir şekilde anlatamıyorum. Haber izletiyorum. İtalya'da hastaları hasta yatağında izletiyorum. İran'daki mezar videolarını izletiyorum. Ama asla artısını görmedim. Hep bu televizyona çıkıp hastalığı önemsiz diye anlatmaya başlayan şarlatanlar yüzünden. Bizimkiler full onlara inanıyorlar. Zıt bir bilgi işlerine gelmediğinden beni de tınlamıyorlar.

Ben başa çıkamıyorum artık. Temizlik yapma kat sayımı arttırdım. Daha fazla kendime dikkat etmek dışında bir şey yapamıyorum.
  • GoodMorningTeacher  (22.03.20 17:25:36) 
Ceza belli oldu. bu yaştakileri ceza içeride tutar :

www.milliyet.com.tr
  • Erva  (22.03.20 17:45:11) 
kapıyı kitleyip, anahtarı aldım. kendimi de odaya kapattım uğraşamıyorum daha fazla.bir ihtimal günde bir kez beraber kısa yürüyüş yapıp geri getirebilirsiniz, temassız. en kötü ihtimal ispiyonlamak, polis bekçi zabıta kim olursa.


  • anarsika  (22.03.20 17:48:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.