[]

kadıköyden gümüşsuyuna nasıl gidilir?

Metan Ltd. İnönü cad. Devres Han No: 50/2-B
34437 Gümüşsuyu / İstanbul
vapurla eminönüne geçsem acaba ordan tramvayla mı giderim. sanki öyle bi durak vardı tramvay hattında ama hic hatırlamıyorum


 
kadıköy'den beşiktaş'a vapurla geç. beşiktaştan dolmuş veya otobüsle taksime doğru çık. gümüşsuyu'nda in. 40 dakikanı alır maksimum kadıköy'den


  • ghostcountry  (27.04.10 12:12:30) 
beşikta iskelesinin ordan kadıköy taksim dolmuşuna bin, gümüşsuyunda inersin tek vesaitle.


  • let the game begin  (27.04.10 12:14:30) 
ya bu dolmuş dediğiniz vapurdan inince yukarı caddeye yürünüyor hani üst geçit fln var ordaki dolmuşlar mı? gümüşsuyunda incem diyince adam beni inönü caddesinde mi indirmiş olucak peki?


  • neira  (27.04.10 12:17:41) 
110 a binip taksimden 1 durak önceki durakta insem gümüşsuyu durağıymış orası ama işte inönü caddesi yakın mı acaba


  • neira  (27.04.10 12:22:00) 
neira zaten inönü caddesi tam orası. yani sen taksime çıkarken inönü caddesini kullanarak çıkıyorsun.

110 ile gidebilirsin daha ucuz, devres han gümüşsuyu durağında indikten sonra 40-50 metre aşağı yürümen lazım yol üstünde sağda.

edit: değiştirdim yol tarifini. aslında ilk başta gümüşsuyu yaptıydım sonra burası aklıma geldi. demek ki ilk yapılan doğruymuş, saolasın weeping guitar.

(bkz: devres han)
tinyurl.com

eh artık bu kadar yeter heralde. :)
  • lejant  (27.04.10 12:38:39 ~ 13:10:40) 
metan ltd. emirates havayolları'yla aynı binada.


  • weeping guitar  (27.04.10 13:01:18) 
@lejant, teknik üniversite durağı taksimden gelen otobüslerin durduğu bir durak sanırım (normalde iki durağın karşı karşıya olması lazım ama yer sıkıntısı işte, biri aşağıda biri yukarıda kalmış) taksime giderken gümüşsuyu'nda inilebiliyor yani.


  • weeping guitar  (27.04.10 13:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.