[]

Koronalı genç kız

www.youtube.com

Bu kızın ciğerleri mi zayıf acaba, gençleri çok etkilemiyord hani?


 
özel sigortası var , dede kotu hissedince tum aileye yapmışlar testi, haybeden oksijen destegi takarlar, kızın konuşmasında hal tavrında bi sorun yok. can derdindeki insan ayy kızlarr, kızlar diye video atmaz.. bu abukluklara hazır olun önümüzdeki gunlerde.


  • bluewhale  (22.03.20 01:35:57 ~ 01:37:06) 
Gençleri etkilemiyor/az etkiliyor diye bir şey yok. Gençlerin belli bir kısmı bakım çoğunluğu değil, hastalığı daha az can çekişerek geçiriyor. Virüsün ciğerlere çok ciddi zarar verdiğini söyledi uzmanlar. İtalya'da insanların boğularak öldüklerine dair videolar yayınlandı. Bu yüzden gerçek anlamda çok dikkat etmeliyiz. Bu kızda tedavi başlanmış, ama hastalık ilerledikçe zor nefes alacak.


  • GoodMorningTeacher  (22.03.20 01:53:49) 
Bence sadece tedbir amacli tutuluyor. Bi süre sonra taburcu edilir. Yoğun bakıma girenlerde is ciddi onların da kronik bi hastalığı illa ki oluyor.

Kız muhtemelen olayın bilincinde değildi hazırlıksız yakalandı hiçbir kaynak okumamış belli. Lan elini hiç bi yere surmeye izin vermiyorlar diyor herhalde yani!!! direkt yaşadığı panik cehaletten.

Ya gözünüzü seveyim medyanın costurmasina gelmeyin. Yok kalıcı hasar bırakıyormus yok cigerleri patlıyormus. Olm bunların koşulları ne bi okuyun Allah aşkına! Hastanın geçmişi ne bi okuyun. Bazılarının işi gücü panik yaymak ya.

Ayrıca bluewhale+1
  • superfluid  (22.03.20 04:05:48) 
dramatik bir video bana gercekci gelmedi. bluewhale isimli yazar arkadasin dediklerine katiliyorum. umarim sifa bulur hizlica tabii.


  • camene87  (22.03.20 15:09:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.