[]

seo ayarı

merhaba sevgili dostlarım

internet siteme google ads üzerinden reklam veriyorum üç aydır.

ilk iki ay hiç sorunum yoktu ama son 3 haftadır alakasız telefonlar almaya başladım.

şöyle örnek vereyim.

mesela ben yumurta satıyorum insanlar beni elektrik borcum kaç para diye arıyor.

seo ayarları çok kompleks biliyorum şirketler buna tonla para da harcıyor.

yine de belki bana bir kaç öneriniz yardımınız dokunabilir.

siteyi wordpress üzerinden yaptım. yoast seo premium eklentim var. google ads keywordlerim var. ama bir yerlerde büyük bir sorun da var.

her şeyi kendi kendime yaptığım için böyle oldu. hiç anlamadığım işler bunlar çünkü.

şimdiden çok teşekkür ederim.

 
İnsanlar hangi anahtar kelimelerle sitene geliyorlar onlara bak, o listenen sayfanın başlık, metin vb hzmetlerine göre değiştirmek zorundasın. Önce sorunu anlamak lazım.


  • kaset  (21.03.20 23:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.