[]

Sevgilinizden el emeği ne alsanız

Hoşunuza gider?

Ben mesela doğum günü için, dünyada en değer verdiği şeylerden biri doğada olmak olan sevgiliye, bu kompozisyonda bir resim yapmayı planladım.(hobi resim kursuna gidiyorum ressam değilim ama toz pastelle resim yapacak seviyeye geldim)

Fikir olarak nasıl?

 
Güzel bir hediye. Bir sürü yağlı boya tablo aldım hediye olarak, yıllar geçti ama hala asılı evin duvarlarında, baktıkça mutlu oluyorum.


  • plutongezegendegilmi  (21.03.20 22:05:07) 
@üğpoıuy kampa dair her şeye sahip.
El emeği biraz da alacak bir şey bulamayınca akla geliyor :)

  • eksi sozlugun tatli insani  (21.03.20 22:12:38) 
Ben de el emegi sevmeyenlerdenim. Hatta manevi degeri agirlikli hediye sevmiycek kadar materyalist bi pisligim. O yuzden isine yariycak bi sey al gec. Stanley termos, yuruyus ayakkabisi, sirt cantasi vs bin tane urun var.


  • hindistan cevizi  (21.03.20 22:17:09) 
Karşı taraf böyle şeyleri seviyor mu o önemli. Benim erkek arkadaşım el emeğini de çok sever maddi şeyleri de. Yaptığım şeyler kıymetli olduğu için kıyamayıp kimseye vermem o yüzden özellikle doğum günü hediyesi olarak yapmam için sipariş verirdi. Fikir olarak güzel ama siz daha iyi tanıyorsunuz.


  • jazzabel  (21.03.20 22:36:06) 
Kadınım, ama el emeği olayını hiç sevmiyorum ya. Pragmatist bakıyorum tamamen, faydalı hediye olsun ihtiyacı olan şeyi almalısın bence.


  • kestane gürgen palamut  (21.03.20 23:31:50) 
el emeği olup olmaması umurumda olmaz. işime yarayacak, istediğim bir şey olursa sevinirim. el emeği veya değil işime yarayacak bir şey olsun.

sevgilin resim seviyorsa sevecektir, eğer resim sevmiyorsa sevmez hediyeyi.
  • dafuq  (22.03.20 16:58:16) 
Valla bilemedim, el emeği ve erkek birarada olunca belki kazak örseniz olur, ondan bile emin olamadım.


  • SiyamkedisiZorro  (23.03.20 15:59:53) 
cevaplara cok sasirdim. kadinim, cinsiyet ayrimi olmaksizin el emegi en ustun hediyedir benim icin. cunku hediyeyi degerli yapan ona harcanan emek ve zamandir. hepsiburada'ya girip saat alip gecmekle oturup, saatlerce kafada bir kompozisyon tasarlayip, bunu ince ince tuvale dokmek kiyaslanamaz bile. ama iste insanlar da farkli farkli. herkesin deger yargilari baska.

tuval guzel. tshirt de boyayabilirsiniz. kamp temali bir dovme gorselini boyayabilirsiniz tshirte mesela. agac isleri bayagi popular. size zor gelirse hediye olarak oyma arac gereci dusunebilirsiniz. bicak her zaman sahane bir hediye bence. 3 bicak bile olsa 4. bicak fazla olmaz. bicak uzerine bir seyler yazdirmak da mumkun. deri benzeri veya ip malzemeden bileklik orulebilir.
  • jimicik  (23.03.20 16:14:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.