[]

Bu karantina halinde alkol kullanımınız arttı mı?

Sıkıntıdan ve stresten her gün 3-4 bira içiyorum, benzer şeyler yaşayan var mı?




 
hayır tam tersi bağışıklık sistemimi düşürmesin diye kullanmıyorum.


  • rewlack  (20.03.20 18:07:44) 
kefir içiyorum.
film izlerken tam cipslik biralık keyif zamanı ama salgın geçene kadar bağışıklık düşünerek komple ara verdim.

  • jimjim  (20.03.20 18:14:49) 
kefir+1 :(. bi nebze koruduğuna inanmak istiyorum.


  • lata  (20.03.20 18:28:38) 
viskideyim ben 3 gündür. hafta sonuna da bira aldım. hiç iyi gelmiyor bana bu karantina işi.


  • Bruce  (20.03.20 18:35:43) 
Karantinanın ilk gününde tertemiz delirdim. Şarap içeceğim ben. Evdeki stokları eritirim bitene kadar. Yeşil mercimek alasıya kadar keşke alkol alsaymışım. 1 yudum yemek yemedim. Biraz sakinleşmezsem çıldıracağım sanırım. Sıkıntıdan değil ama stresten içeceğim.


  • irene  (20.03.20 18:39:03 ~ 18:39:32) 
sakinlesmek icin iyi oluyor... ama normalde de her gun ictigim icin, benim icin farketmedi bir sey :)


  • sweetoffice  (20.03.20 18:55:11) 
az önce iş arkadaşlarımızla online bir görüntülü konuşma yaptık. katılımcıların yarısı ellerinde bira, viski ya da şarapla demleniyorlardı. benim penceremden oraya bakınca alkol tüketimi artmış gibi bir görüntü vardı.


  • biseysorcaktim  (20.03.20 19:22:22) 
Ben son iki gundur icmiyorum, test olup sonuc alana kadar da icmeyecegim, yine de alim yapmaya devam ediyorum internetten.

Bulundugum yerde sarap ureticileri harika kampanyalar yapiyor su an. Indirimsiz ya da ucretsiz kargosuz satis yapan kalmadi. Kucuk sarap evleri de eve teslim yapiyor.
  • buf-e kür  (20.03.20 20:20:23) 
dün öğlen 2 tane soğuk içiym ne iyi gider dedim.
akşam 10'da 6. birayı bitirip sızmıştım

  • tekkisilikbirordu  (20.03.20 20:40:46) 
Ben dün ve önceki gün içtim ama yok abi tek başına gitmiyor bu bok ya. İç iç müzik dinle, nete bak, sonra sız falan ıhhh. Benim ev her akşam 8'den sonra milli takım kampına dönerdi, bu karantina muhabbeti yüzünden yalnız kaldık. İçmicem daha tek başıma, sarmıyor.


  • eazy  (20.03.20 21:29:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.