[]

pazara gidilir mi?

maske ve eldiven takıp gitsem? gittiniz veya gidecek misiniz?




 
Pazarlar sosyal mesafeyi korumanın çok güç olduğu yerler bence; özellikle de büyük şehirlerde. Marketten alışveriş bir süre için daha mantıklı gibi.


  • fraise  (20.03.20 15:36:05) 
Hayır tabiki


  • sta  (20.03.20 15:40:03) 
valla açıkçası ben gittim ve marketlerden daha tenha. bulunduğum çevredeki marketler tıklım tıkış pazara göre, kasada sıralar aacayip uzun ama bulunduğun bölgeye göre değişir sanırım. konum izmir.


  • superfluid  (20.03.20 15:42:15) 
Para alışverişi yapacaksınız, ellerinin değdiği poşetler sebzeler vs. Hiçbir yönden güvenli gelmiyor, bence gitmeyin. Ama market de aynı şey... orda da sizden önce biri gidip manav reyonunda hapşırmış olabilir.
En iyisi hiç gitmemek. Ne kadar sürer böyle? Bilemiyorum...

  • megalomaniac  (20.03.20 15:42:46) 
migrosa sabah erkenden kimse yokken git al. hem migrosa gelen ürünler çok fazla aracı olmadan geldiğinden daha az riskli gibi.


  • mikahakkinen  (20.03.20 15:46:22) 
bence sabahin korunde gidilen pazar marketten daha iyi durumda olabilir. marketteki marul kimbilir kac gundur orda. kimler elleyip elleyip birakti. ama pazarda pazarci toptancidan alip tezgaha diziyor.

tek sikinti nakit konusu. onu da bir 200tl alip, paralari koyacaginiz tek seferlik, eve gidince yikanabilecek bel cantamsi ile cozersiniz.

market arabalari, yazarkasa bantlari falan kimbilir ne bicimdir.
  • jimicik  (20.03.20 16:02:36 ~ 16:05:24) 
geçen akşam 9'da migros'a gittim.. markette kimseler yoktu ama kasada önümde bir kadın vardı sadece.. o da 550liralık alışveriş yapmış bi sürü ıvırzıvır almış 10dk sürdü tek tek okutması poşete koyması.. sonra da bi 5dk boyunca ödeme aşaması için bekledim.. 4 tane kredi kartı denedi hiçbirinden onay alamadı.. gündüz olsa kesin kavga çıkardı yani o derece


  • strobist  (20.03.20 16:28:34) 
@jimicik hallerden haberiniz yok galiba. migrosta duran meyveler pazara göre en azında daha az ortam değiştiriyor.


  • mikahakkinen  (20.03.20 16:41:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.