[]

Bugünlerde kanal tedavisi yaptırmak çok mu mantıksız?

İki hafta önce randevu almıştım yarına. Gitmemeyi düşünüyordum ama diş hekimim bugün arayıp ''yarın mutlaka gel, ileride ne olacağı belli değil ve dişinin durumu ağır'' dedi. Gitmek çok mu mantıksız olur? Çok ağrı yapıyor çürük, zor uyuyorum resmen ve en az birkaç ay daha devam edecek gibi bu virüs. Siz olsanız ne yapardınız?




 
çok ağrı yapıyorsa ben olsam giderdim. çünkü gerçekten belirsiz ve 2021 bahara kadar sürebileceği ön görülüyor.


  • matilda  (20.03.20 13:32:06 ~ 13:32:19) 
Diş hekimleri daha fazla risk altında olduğu için titizdir. önlemini alıyordur. merak etme. git.


  • fezagezgini  (20.03.20 13:34:11) 
bence gitmelisin. ne zamana kadar süreceği belirsiz virüsün.


  • pearson  (20.03.20 13:40:43) 
Bence ağrı çok yoksa gitmemeye çalışın


  • Fusha  (20.03.20 14:10:26) 
siz değil diş hekimi risk altında. en çok ölen doktor sıralamasında en tepedeler. yakınımın protez tedavisi başlanmıştı, dişçi ile görüştüler ve ertelediler acil bir durum olmadığı için. ön dişlerde eksik ile yaşamayı tercih ettik. ama sizin durum biraz farklı, doktor gel dediyse ve siz de gerekli önlemleri alarak dişçiye gidebiliyorsanız gidin derim. durumunuz ağırlaşırsa sonra daha kötü olur.


  • surprise  (20.03.20 14:16:56) 
Hemen gitmezseniz birkaç güne ağrının şiddetinden belki gecenin 3'ünde koşa koşa acile gitmek zorunda kalabilirsiniz. O durumda hem düzgün tedavi göremezsiniz hem de virüs kapma riski daha yüksek olur. Diş kanalındaki enfeksiyon tedavi edilmediğinde vücuda yayılıp daha ciddi sorunlara da yol açabileceği söyleniyor ki bu coronadan daha tehlikeli olur.


  • mikro patlama  (20.03.20 16:39:26) 
En son saglik bakanliginin yaptigi aciklamaya gore acil tedaviler haricinde dis hekimleri hasta kabul etmemek zorunda. Kanal tedavisi acil tedaviler kapsaminda sayiliyor, bi de hekim mutlaka gel dediyse git bence.


  • fingers of fury  (20.03.20 20:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.