[]

Kablosuz kulaklık

Aldığım kablolu kulaklıklar 6 ay dayanmıyor. Sürekli 1 tanesinden ses gelmemeye başlıyor. On edebileceğiniz kablolu kulaklık var mı bu bozulmaz dediği niZ.

Ya da kablosuz olanlardan mı alayın. Onlarda böyle bir sıkıntı olur mu? Onun dışında bunları kullanmakta bir sıkıntı var mı? Şarj etme durumu nedir? Ne kadar gidiyor? İşi zorlaştırıyor mu?


 
Kafaüstü kulaklık değil bu arada. Bir de telefonun bluetootunu sürekli açık bırakmak gerekecek sonuçta. Bu da telin şarjını çabuk bitirmiyor mu?


  • black mamba  (20.03.20 10:52:07) 
Kulaklık önerisi yerine, farklı bir öneride bulunacağım. On yıllara dayalı kulaklık deneyimim sonrasında öğrendiğim bir şey var: Hiçbir kulaklık zorlu koşullara sonuna kadar dayanamaz :P Eğer kulaklığı uzun süreli veya hareket halinde kullanıyorsanız, çok büyük ihtimalle jack bitiminde yer alan birleşim noktasında kopmalar meydana geliyordur. Bu sorunu, bahsettiğim noktadaki aşırı ve sürekli bükülmeleri önleyerek çözebilirsiniz.

Aşağıda şu anda kullandığım kulaklığımın fotoğrafı var. (Ben fazla uğraşmadan, kablo etrafına medikal bantlardan sarıp geçtim zamanında, ama beklediğimden çok daha iyi dayandı, dayanıyor.)

i.hizliresim.com

Not 1: Sizin kulaklığınızın kablosu bu kadar kalın değil sanırım. Ama ben yine de hatırlatayım. Eğer bu bölgeyi çok sert ve uzun biçimde sararsanız veya korursanız; bu sefer de bütün kuvvetler jackin ucu ile müzikçaların giriş noktasında birikir. İnanması güç ama, aleti içeriden parçalamaya kadar gider bu iş (Başıma geldi, oradan biliyorum hehe)
  • kusmakla kusamamak arasindaki ince cizgi  (20.03.20 11:51:22 ~ 11:57:33) 
en kral kablolu kulaklığı max 2 ay kullanmış biri olarak söylüyorum. kablosuz kulaklık hayat kalitemi arttırdı.


  • westblack  (20.03.20 14:39:25) 
@westblack kaç saat gidiyor şarj? 4 saat müzik dinleme diyor. Ben yolda falan sürekli spotifydab bir şeyler dinlicem. Podcast falan. 4 saat yetmez gibi geliyor. Sürekli şarj etmem gerekir mi?


  • black mamba  (20.03.20 16:33:27) 
Kulak üstü kulaklıkların bazıları hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor. Şarj süreleri de 10 saati bulabiliyor. Kulak içi olanlar dediğiniz gibi yaklaşık 4-5 saat gidiyor.

Bende kulakici var. Yanımda zaten devamlı powerbank taşıyorum. Kullanmadığımda şarji az ise takıyorum. Zaten çok hızlı şarj oluyor kulaklık. Bataryası da küçük olduğu için.
  • westblack  (20.03.20 20:58:49) 
Kulak üstü olanları kullanamam. Cebime falan koymam gerekiyor.

Airpodslar kutusuna konulduğu nzaman kutuda şarj oluyormuş. Sendeki modelde oluyor mu? Olursa ondan alayın.
  • black mamba  (20.03.20 22:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.