[]

evden internet

selamlar, evden çalışmaya geçiyoruz da. şimdi evdeki internet sıkıntılı, yok şu anda telefondan bağlanayım diyorum pcye

1-turkcell hat. ek paket almam gerekecek gibi. incelerken gördüm ki hotspot 2 gb gibi seçenekler var bu nedir? zaten ben hotspot olarak kullanamıyor muyum telefonumun internetini?

2-bir de sizce hangi paket tarifeyi alsam? ya da vınn gibi falan bir şey mi önerirsiniz ne yapsam ben ya?

 
Superbox diye bir nane var. Vinn dediğiniz şeyin modern hali. Bir ona bakın isterseniz.

Turkcell internet paylaşımını sınırlandırmak istiyordu millet hotspot yapamasın diye, ona bir limit getirmiş olabilir.
  • biseysorcaktim  (19.03.20 18:54:59) 
Turkcell hotspot ücretli oldu geçtiğimiz sene yılbaşında. Ama telefonuna dijital operatör uygulamasını indirip kullanırsan ek ücret almıyorlar.

Data hattı ben uzun süre kullandım. Genelde merkezi yerlerde sorun olmuyor, rahatlıkla kullanabilirsin ama onlarda da kota durumu var. 1.5 sene önce bir paket sormuştum faturasız 49 faturalı 29 liraydı, haliyle faturasız pek mantıklı gibi gelmiyor ama faturalıda kotayı aşarsan fazlasıyla ücret yansıtıyorlar. Eğer data hattı alırsan kullanacağın internetin miktarından biraz daha fazla fazla miktarda paket almanı tavsiye ederim.
  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (19.03.20 18:58:25) 
hotspot ücretli değil yanlış bilgiyi düzelteyim dedim.


  • biergarten  (19.03.20 21:03:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.