[]

Masum dizisi

Soru ağur spoiler içerir. İzlemediyseniz okumayın. Dizinin en önemli olayı şaşırtması zaten.







---- spoiler ---------

Taner emel'i neden öldürüyor? Oturup konuşuyorlardı ancak emel iş arkadaşının öldürüldüğünü söyleyince taner onu da öldürüyor. Sonra öğreniyoruz ki o adam ölmemiş taner de bunu biliyor. Emel i boşuna öldürmüş olmuyor mu?


Taner o adamı son bölümde neden öldürüyor? Ölmemiş ve kaçmış işte. Polise de gitmemiş ne diye bela alıyor başına?

Bu iki olayı saklamak üzerine dizi. E bunlar da olmamış zaten. Mal taner beden böyle yapıyor?

Bir de tarık ın şizofrenisi neden saklanıyor? Hastaneye yatsa ya ne var bunda?

 
Emel'in bu olaydan şüphelendiğini anlıyor. İşi deşeceğini düşünüyor. Bir de zaten Tarık Emel'i öldürdüğünü düşünüyor. Emel illa ki Tarık'ı şikayet edecek. Bu iki sebeple boğuyor kadını.
Öte yandan Emel'in iş arkadaşını takıntı yaptı Taner. Biraz öldürememiş olmaktan, biraz da Tarık'ı Emel'le bir olup boynuzladıkları için. Akıllı işi mi, değil. Ama Taner'in de normal olmadığını anladık zaten.
Tarık'ın durumunu Emel ilk olarak kpeder ve kvalidesine anlattığı zaman nasıl tepki verdiklerini düşünürsek öyle "hastaneye yatsın ne var bunda" diyebilecek bir aile olmadıklarını anlarız.
  • SiyamkedisiZorro  (19.03.20 13:15:05) 
Emel ili deşse de ölmemiş ki adam. O da taner den kaçıyor. Öldürmesi gereksiz bence. Tarık ı şikayet etse de boğuşma sırasında bayılıyır aslında. Öldürmek istemiyor o da. Sadece aldatma olayı mantıklı geliyor.


  • black mamba  (19.03.20 21:17:39) 
taner'in kafası, kendi yaşadığı olayla benzeşmesi sebebiyle atıyor. öncelikle emel'in tarık'ı her halükarda ihbar edeceğini anlıyor ve kardeşini korumak istiyor. ikinci olarak da kendi karısının başından beri var olan aşığına kıl oluyor ama elinden bir şey gelmiyor. çünkü karısı "beni böyle kabul et, yoksa yokum" demişti. oraya duyduğu yoğun hınç ve intikam duygusu başka bir "aldatan kadın" görünce fiziksel bir boyuta dönüşüyor. karısının aşığına dokunamıyor. ama bartu küçükçağlayan'ı rahatça gömebilir ve içinin yağlarını eritebilir.

tarık'ın şizofrenisinin saklanma sebebi de babasının ve annesinin asla kabullenememesi. sürekli örnek bir polisi yaşamış haluk bilginer'in oynadığı rol (adını unuttum). annesi de böyle bir şey yok modunda. bu tarz bir rahatsızlığı kabul etmiyorlar. çok yanlış bir tutum tabii ki.
  • noxell  (19.03.20 21:58:56 ~ 22:04:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.