[]

Berbere gidiyor musunuz?

Açık değil mi? Nasıl tıraş olacağız? Uzun zamandır da aksatıyordum halim fena. Berberler önlem almış mıdır?




 
valla ben makine alıp biraderle deneme yapacağım. en kötü 3 numaraya vururuz kelleyi.
berbere gidilecek zaman değil.

  • orijinal nick bulamadim  (19.03.20 11:39:34) 
hep gittiğin bir berberse zaten güvenirsin. ilk defa gittiğin bir yerse de sabah 9'da ilk müşteri olarak git.


  • yedek  (19.03.20 11:44:01) 
benzer soruyu ben de sormuştum. www.eksiduyuru.com

gitmedim ben. evde makine var, tarakları da var makinenin ama yalnız yaşadığım için enseyi düzeltmek çok problem olacak. o yüzden tıraş da olmadım. saçma sapan bir şekilde uzatmaya karar verdim. Belki bir arkadaşımı falan çağırıp 5 numarayla girişirim diyorum iyice rahatsız ederse.
  • jackyr  (19.03.20 12:13:25) 
bu dönemde bu risk alınmaz.


  • surprise  (19.03.20 12:18:27) 
Ben de gidecektim ama vazgeçtim. Evde makina falan da yok gerçi. Varsın saç sakal bir birine karışsın. Çok önemli değil.


  • amortisman  (19.03.20 12:31:14) 
ya cnn türk'te profesör çıktı, berbere gidin ama bekleyenlerle aranıza mesafe koyun dedi. traşı sanki kendi kendimize oluyormuşuz gibi... esnaf odaları falan belli ki iyi baskı yapıyorlar. dün de ismail saymaz taksiciler yevmiyelerini çıkartamıyorlar dedi...

gitmeyin abicim.
  • malheiros  (19.03.20 12:54:34) 
dün gittim. hakkınızı helal edin.
işe gitmeye devam ediyoruz. yani eğer iş izni verilmezse berbere de gitmek zorundayız. otobüse de binmek zorundayız. tüm bu hareketliliğin sebebi bir.
en kötüsü eve gittiğimde yaşadığım vicdan azabı. Acaba virüs taşıyor muyum? Acaba evdekilere bulaştıracak mıyım? Bu panik hali hepimizi daha da hasta edecek.
  • cliquot  (19.03.20 13:17:18) 
evde traş makinesi vardı.
12 mm kafasıyla heryeri eşit kestirdim (3'e vurdurmak gibi). 3 ay idare eder beni.

  • aslindasorunumpsikolojik  (19.03.20 13:27:17) 
berberimi aradın. bugün kapatma kararı aldık dedi.


  • violetsky  (19.03.20 14:16:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.