[]

tahhhüt bitmeden operatör değişikliği hk

arkadaşlar 6 gün sonra bitecek bir taahhüt varım ancak sıkıldım bu operatörden hem düzgün çekmemesi hem de kazıklanıyorum hissi canıma tak etti.

şimdi, hatta şu an başvursam bu arkadaşlar bana cayma bedeli ödetirler mi? taahhüt sonrasına kalmak istemiyorum çünkü yeni fatura yollamalarından da korkuyorum.

böyle bir durum yaşayan?

türk telekom >> vodafone yapılacak.

 
mesela her 100 liralık fatura geliyomuş da sen taahhüüt yaptığın için 75 lira ödemişsin gibi. geçmişe yönelik kaç aysa mesela 12 ay x 100-25 = 300 lira daha girer.


  • ycm  (18.03.20 23:22:31 ~ 23:22:53) 
Off mis gibi yanlış bilgi bayılırım.

Bak şimdi işin doğrusu şu. Taahhüttün 6 gün sonra bitiyorsa 25 martta bitiyor demektir. 25 Şubat 25 Mart arası senin taahhütünün son ayı yani. İşte bu ay içinde istediğin zaman değiştirebilirsin. Zaten o ay ücretini 26 şubatta taşısanda 24 Mart’ta taşısanda tam olarak ödersin.

Ama 25 marttan sonra taşırsan yada numara taşıma işlemi 4-6 gün sürüyor sen 24 Mart’ta başvurdun ama hat 28 Mart’ta taşındı. O zaman bir sonraki ayı taahhütsüz fiyattan ödersin.

Umarım anlatabilmişimdir. Soru varsa alabilirim
  • infernalcadre  (19.03.20 00:44:41) 
bu başlıkta bilgi kirliliği çok fazla. Kesin bilgi söylüyorum, şu an hat taşıdığında herhangi bir cayma bedeli ödemeyeceksin, son faturan hat taşıdıktan sonra gelecek ve normal bir şekilde onu ödeyeceksin.

diyelim taahhütün bitti ama hattın daha taşınmadı. hattın taahhüt bittikten 6 gün sonra taşındı diyelim, kullanım miktarına bağlı olarak ya 6 günlük fatura çıkarırlar ya tam ayın faturasını çıkarırlar. bunun koşulları sözleşmende net olarak yazar.
  • nabrukk  (19.03.20 01:13:16) 
Son ayın içinde cayma bedeli çıkmıyor, mantığını anlatmış üstteki arkadaşlar. Son fatura dönemine girdiğin için zaten kesilecek fatura tutarın belli, erken caydığın için ödemeyeceğin bir fatura olamayacak mantıken.

İçin rahat etmek istiyorsa ara müşteri hizmetlerini "şimdi hat taşısam cayma bedeli çıar mı" diye sor.
  • John Bloor  (19.03.20 08:46:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.