[]

Ekonomi ne olacak

O kadar yer kapanıyor. Eminim çoğu para vermeyecek. Bir noktada patron da haklı para yoksa nasıl ödeyecek maaşları? Ama bu insanlar ne yiyip içecek? Çoğu mağaza kapanmış.




 
Hayat inişli çıkışlıdır ticarette de her gün kazanç olmaz. Virüs olmasa belki deprem veya sel de olabilirdi neticede iş yapanlarda böyle durumları göz önünde bulundururlar. 3 hafta için kimse maaş ödeyemez duruma düşmez. Ayrıca hükümet tedbirler aldı vergi ve SGK ödemelerini uzattı 100 milyar TL'Lik (çok büyük bir tedbir GSMH'nin yüzde 10'undan fazlası devasa bir rakam) tedbir alındı.


  • acebi  (18.03.20 23:23:31) 
tedarik zinciri bozuluyor. çoğu ham madde veya yarı-mamul yurtdışından geliyor. tedarik kesilince üretimi de devam ettiremiyorsun, devlet kapat demese de kapatmak zorunda kalırsın eldeki stoklar bitince. umalım ki durum o noktaya gelmesin.


  • nabrukk  (19.03.20 02:13:12 ~ 02:13:37) 
@nabrukk +1


  • tuzumkuru  (19.03.20 07:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.