[]

işi mi düştü olay farklı mı?

(git: 1405254)

şu hikayedeki kadın arkadaş 2 gün önce tekrar yazdı. haftalar sonra ben salmıştım onu komple. nasıl gidiyor dedi. sorunum yok ev için yazmadım dedi standart muhabbet korona falan evden çalışacağım dedi evimde internet yok falan vs. nasıl bağlatırım altyapı falan var mı dedi. ben anlattım siteler var bakrsın diye.
bugün tekrar konuştuk ne ediyon ne yapıyon diye sende masa var mı diye sordu.
var dedim.

bu kadın bana hem çok saf hem çok çakal geliyor sanki hep işi düştüğünde yazıyor gibi ama çok sevecen tatlı aynı zamanda bir konuşsun her şeyi unutturuyor.

ne yapayım bu kızı bir yere davet edeyim mi ne yapayım yorumlar nedir?

 
Bence sadece fikir almak için yazmış, altında başka bir şey arama.


  • wmeh  (18.03.20 22:56:03) 
bence tam tersi bir seyler bekliyor.


  • lata  (18.03.20 23:06:25) 
Dostum her selamın sonunda bir şey istiyor senden. Vampiri bulmuşsun. Derdi görüşmek olan insan çaya kahveye davet eder.


  • 1cay  (18.03.20 23:18:40) 
sohbeti kes bence, kızın kurduğu hikayeyi oynuyorsun.

bu arada 1cay +1
  • egokalp  (18.03.20 23:50:00) 
Saf olan sensin, kız çakal.


  • KaraSakall  (19.03.20 00:53:44) 
Ahhaha kıza bak ya:) kaç sen kaç. Bu kız saf duygularını kullanmaya çalışıyor.


  • somethinginthewayshemoves  (19.03.20 01:02:12) 
Işi düştü.


  • velvetmorning  (19.03.20 01:56:02) 
Bir yere davet etmeni bekliyor bence. Öğle yemeği Ahmet te, akşam sende kahvaltıya artık nasip.


  • neymis  (19.03.20 08:19:53) 
her türlü kaçmalısın

1- kaçan kovalanır. sen kaçtıkça bu tip kadınlar "benden nasıl kaçar?" mantığı ile daha da yürür, elde etmek için her şeyi yapar. ilgin varsa sonuçta sen kazanırsın.

2- kaçarsan kızın böyle ayak işlerine muhatap olmazsın.
  • duster  (19.03.20 08:27:19) 
Kız uyanık, seni kullanmanın yolunu iyi bulmus.


  • chitosan  (19.03.20 10:15:25) 
yaw kanka baksana iki defa yazmış. ikisi de işi düştüğü için. kız çok cilveli sen de kanıyorsun

sen neyap biliyomusun. kıza dosdoğru yürü. açık net sapık emlakçı gibi yürü amk.
oldu oldu. olmadı kızın niyetini anlarsın. kız carlarsa da sen yüz verdin dersin. selam sabah kesilmiş olur. yoksa hem senin aklın kızda kalacak hem kız seni kullanmaya devam edecek
  • dafuq  (20.03.20 14:14:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.