[]

Max 3500tl telefon?

Samsung galaxy a71 düşünüyorum. Ekranı biraz fazla büyük sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum, bir de kamerasına çok güvenemedim sanırım.

Benim için önemli olanlar: şarjı bir gün götürsün, özellikle ön kamerası güzel olsun ve kulaklık çıkışı iyi ses versin (bilmiyorum bu çok fark ediyor mu telefonlarda)

A71 alma şunu al diyebileceğiniz bi şey var mı? A71 iyi karar mı alıp geçiyim mi? Bu akşam sipariş vericem yorumlara göre.

 
youtu.be

f/p için p30 lite da bakabilirsin a71 büyük geliyorsa
  • freebird5406_2  (18.03.20 22:46:49) 
Max 3500tl demissiniz ama beklentikeriniz amiral gemisi ayarında. 4500tl'ye p30 alın. P30lite geride kaldı bayağı. Kulaklık çıkışı iyi ses versin istiyorsanız s10 serisine de yönelebilirsiniz ama pil süresi tatmin etmez 4200tlye s10e var hem ufak hem su geçirmez hem de amiral gemisi. Ya da s10lite a yönelebilirsiniz 4900tl ama a71 ile aynı boyutta.
Bunlar dışında minote10 var kamerası başarılı olan. Ben olsam beklerdim bir süre daha yeni telefonları. Tabi dolar kuru da yükselişte.
Bunlar dışında mi9t, mi9 lite, realme xt bakılabilir.
  • karacigerim vur kadehlere  (19.03.20 00:22:51 ~ 00:25:26) 
2 gün once a71 aldım , iPhone 5s ten sonra canavar gibi geldi


  • paramolacak  (19.03.20 03:32:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.