[]

Malum spoilerlı Death Note sorusu

Dizinin en malum spoilerı uyarısı, izlemediyseniz okumayın.

Şimdi ben bu animeye bayaa bi önce başlamıştım, hatta çocukken tv'de izlediklerimi saymazsak izlediğim ilk anime. Sonra L ölünce bıraktım. Devamının da çok kötü olduğunu söylüyor izleyen herkes. Benim de izlemek için hevesim kalmamıştı hiç.

Geçen pazar günü nöbette boş zamanlarımda 20 dakikalık dizi aksın diye tekrar başlamıştım. Bu FBI ajanının nişanlısının intihar ettiği bölümdeyim. Sonuna kadar izlemeli miyim sizce diziyi? Son bölümüne, Kira'nın ölüm sahnesine falan göz atmıştım ama aradaki Milo mudur Near mıdır o veletlerin sahnelerini hiç bilmiyorum neredeyse. Sonuna kadar izlemeye değer derseniz şimdi kaldığım yerden devam edip izlerim. Yok değmez derseniz başka bi şeyler bulurum izleyecek.

Ne yapayım sizce?

 
izle.


  • müptezel dostoyevski  (18.03.20 21:26:09) 
İzle. L gördüğüm en kötü karakterlerden. Nesini abartıyorsunuz da bu kadar süleyman çakır öldü tepkisini veriyorsunuz anlamadım. Mello ve eküri si gayet iyi l'den de hatta.


  • The Student  (18.03.20 22:33:52) 
@The Student

Süleyman Çakır denyosuyla L'i mi kıyasladın şimdi -.-

Olayın zeki olup olmama boyutunu geçiyorum, gayet tatlış bir karakter ve tema müziği harikaydı. Çok anime izleyen biri değilim ama en sevdiğim anime karakteri one punch man'deki Saitama ile beraber sdhsdh
  • nundu  (18.03.20 22:41:37) 
izleme yarısından sonra boka sarıyor


  • egokalp  (18.03.20 23:03:29) 
death note'u daha yeni bitirdim sayılır. izlemeden önce hakkında hiçbir şey okumamıştım.

finalden sonra aklıma gelen ilk şey, L'den sonraki bölümlerin inanılmaz kötü olduğuydu. daha sonra yorumlara göz gezdirdiğimde, bu kadar çok insanın aynı fikirde olduğunu görünce şaşırmıştım.

izleme bence.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (19.03.20 13:34:09) 
L öldükten sonra izlemiş olmak için izledim L sonrası sıkıldım


  • basond  (19.03.20 14:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.