[]

60+ yaştaki çevreniz virüsü önemsiyor mu?

Aile bireyleriniz, genel çevreniz vesaire nasıl tavır takınıyorlar? Bu yaş aralığında genel bir rehavet var.




 
babam normalden 10 kat fazla ellerini yıkamaya başladı. normalde sağlığına pek dikkat eden biri değildir ama bu konuda duyarlı davranıyor. annem evden çıkmıyor.


  • himmet dayi  (18.03.20 00:20:16) 
Benim ve eşim için evet bu durum geçerli. Biz ailelerimizden daha fazla ciddiye alıyoruz gibi görünüyor.


  • chavezding  (18.03.20 00:41:53) 
sülalemdeki kimse önemsemiyor, genç ve eğitimli diyebileceğim bir kısım bile. hatta bugün cehaletlerine bir kez daha şahit oldum ve üzgünüm.


  • dediysem dedim  (18.03.20 01:45:03) 
Annem evden neredeyse hiç çıkmıyor ve temizliğe hijyene normalden daha fazla dikkat ediyor.


  • pati  (18.03.20 07:14:02) 
94 yaşımda dedem var, 50 senedir sigara içiyor, bir poşet ilaç kullanıyor.
büyükşehirde yaşıyoruz, bari köye gönderelim dedim. babam ve amcamların hiçbirisi onay vermedi. köydede dedemin kendi evi var mis gibi.
babam ve annem 65-70 yaşında. annem insna temasını kesti, babam gezmeye devam ediyor. ama ikiside verdiğim bağışıklık güçlendirici ilaçları kullanıyor.
  • aslindasorunumpsikolojik  (18.03.20 08:04:53) 
Babam 88 yaşında. Normalde çıkıp fıldır fıldır dolaşan biridir. "Bir süre toplu taşıma kullanma" dedik. İnanamadığım bir uysallıkla "siz nasıl derseniz" dedi. Arada sahile inip geliyor ama çarşı pazar dolaşmıyor. Sadece geçen gün ablama "Hastalanırsam beni eve kapatın, sen kardeşine geçersin. Bana yemek getirseniz kafi, sakın hastaneye götürmeyin" demiş. Kıyamam yaa...


  • SiyamkedisiZorro  (18.03.20 09:13:01) 
bizdekiler onemsiyorlar. el opme falan hic olmuyor. yanlarina pek yaklasmiyorum, kendi odamdayim.


  • Leonardo~Da~Vinci  (18.03.20 09:25:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.