[]

Akıllı Televizyonu VPN ile internete çıkarmak

Merhaba, vpn satın aldım. Akıllı televizyonumun bu vpn ile internete çıkması için ne yapmalıyım? Nasıl tanıtacağım? Yani vpn'yi modeme mi kuracağım (modemde vpn sekmesi var), televizyona mı kuracağım? nasıl olacak?




 
Modeme kuracaksın, vpn kurulabilen tv olduğunu sanmıyorum.


  • Bruce  (17.03.20 19:59:37) 
size ipsec vpn gerekli. sizin televizyon ve modem nedir bilmiyorum, ama benim elimin altında olan cihazlarda vpn bağlantısı ipsec protokolü ile yapılıyor. o da basitçe şu demek: sunucu size kullanıcı adı, şifre ve anahtar veriyor, onları doldurarak bağlanıyorsunuz. her vpn ipsec değil, satın aldığınız servisin web sayfasını inceleyin ve ipsec ayarları falan varsa oradan devam edin.


  • malheiros  (17.03.20 20:04:39) 
modeme vpn kurarsanız her bağlantı vpn'den geçer. genelde de yavaş bir internet ile karşılaşırsınız.
eğer sadece tv vpn arkasında olması gerekiyorsa ayrı bir router kurularak tv ona bağlanabilir. eğer tüm bağlantı vpn arkasında olacak diyorsanız zaten sıkıntı yok.
tv ye ne yazık ki vpn kuramıyorsunuz. saçmalık.
  • ozdek  (17.03.20 20:23:01) 
windscribe'ın android tvler için uygulaması var galiba. edit: galiba değil, kesin var. android tv box kullanıyorsanız da uygulamayı kullanabilirsiniz.


  • inheritance  (17.03.20 20:50:11 ~ 20:51:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.