[]

Peki Corona Sonrası Bizi Ne Bekliyor?

Merhaba. Malumunuz, dünyanın gündeminde corona virüsü mevcut. Ölüm oranı belli bir yaş aralığında daha yüksek. Yanlışım varsa düzeltiniz, bu hastalığı şu an için ne önlemek için(aşı/ilaç) ne de doğrudan hastalığın tedavisi için(ilaç, uygulama) bir şey yok. Peki hastanede geçen süre sonunda taburcu olduğumuzda virüsün kalıcı olarak vücuda bıraktığı hasar, sıkıntı var mı? Varsa ne(ler)dir?




 
bunlar hakkında kesin konuşabilmek için çok erken. en erken iyileşmiş vakaların üzerinden 6 ay bile geçmedi, ne ne kadar kalıcı bilemiyorsun tam olarak. şu anda virüsün en vurucu kısmı hızlı bulaşabilirliği, geri kalan konularda benzer diğer salgınlardan daha farklı bir durumu yok görünüyor.


  • Bruce  (17.03.20 18:11:28) 
insanlığın aklı varsa sigara üretimi ve tüketimi uyuşturucu gibi yasaklanır.
sigara içmek virüsten ölme ihtimalinizi ciddi arttırıyor.

  • aslindasorunumpsikolojik  (17.03.20 18:32:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.