[]

pegasus ile ankaraya gidiş

Cuma günü saat 18 ila 19 arası, hadi en geç 19.30 olsun, ankarada olmam gerekiyor. Otobüsle beş buçuk saat yol gitmek yerine uçak ile gideyim diyorum. Lakin, THY ve Pegasus'un seferlerine göz attım, ucuz fiyattan THY uçuşu 11 de iniyor, Pegasus'un uçuşu ise 15.50 de kalkıp 16.45 de iniyor(muş), pegasusun rötarlarıyla ilgili bir ton şey okudum.

Acep, Pegasus'un 15.50 uçağına binersem, 16.45 gibi ankaraya inme şansım var mı yoksa rötar yüzünden yalan mı olur ? Bir de Esenboğa havalimanına ineceği için Havaş vs ile birlikte benim kızılayda 19 da olma şansım var mı yoksa ağır yalan mı olur ?

THY 'nin erken uçağını, Ankara'da yapacak birşey olmadığı için seçmedim, Ankara'da vakit öldürcek bişi tavsiye edecek varsa erken uçakla da gidebilirim.

Bu arada yolculuk istanbul - ankara arası olacak.

 
rötar, hava şartlarına ve bundan dolaylı hava trafiğine bağlı oluyor çoğunlukla. o yüzden, küçük bir ihtimal payı bırakıp olursun diyorum. 16.45'te indiğin taktirde. 17.15 gibi havalanından çıkarsın diyelim. ego ya da havaş kullanarak 19'a rahat yetişirsin..


  • dambil  (26.04.10 23:23:03) 
2, 2.5 saat rötardan bahsediyorlar, şimdi ona göre ya thyden alacam, olmadı otobüs bileti alacam. Tamamen riskli yani olay...


  • bonjurkes  (26.04.10 23:28:07) 
deli gibi uçak kullanan birisi değilim. senede en fazla 4-5 kere biniyorum.

iki kere rötar yaşadım. bu sene istanbul'un müthiş karlı olduğu zaman, thy uçağı 1.30 saat rötar yaptı esenboğa'da, sonra havada 45 dakika - 1 saat havası tur attık. dönüşte de, pegasus 1 saat rötarlı kalktı. onun dışındaki hep pegasus kullandım yaşamadım.

lan böyle savundum ya rötar yapma ihtimali direkt arttı lsdjkfjklsdf
  • dambil  (26.04.10 23:38:57) 
Sanırım ankara'da beni karşılayacak birilerini buldum, o sebeple erken olan THY uçağına binecem gibi duruyor. Pegasus'la THY nin bilet fiyatları aynı amma saatleri farklı.


  • bonjurkes  (26.04.10 23:51:52) 
Vakit öldürecek şeyler derken havaalanına ineceksin. esenboğada bir şey yapmazsın zaten. ordan şehre inip apaçilerle takılabilirsin. Şaka bir yana eğer iki havaalanına da yakın değilseniz otobüs daha mantıklı oluyor.


  • birsoru  (27.04.10 00:14:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.